Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: "Πριν την παράσταση"

Πάτρα: "Πριν την παράσταση"

Το Σάββατο 16 Ιουλίου

Επιλεγμένα κομμάτια από τα πιο δημοφιλή musical θα παρουσιαστούν με έναν πρωτότυπο τρόπο. Μία πρόβα διαφορετική … «Μια πρόβα πριν την παράσταση», όπως τιτλοφορείται η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ιωαννιτών το Σάββατο 16 Ιουλίου και ώρα 21.30 στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2011, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο του Ρίου.

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση όπου η φαντασία και οι σκέψεις ενός σκηνοθέτη και ενός μουσικού παραγωγού γίνονται πραγματικότητα στη σκηνή, οργανώνοντας την παρουσίαση ενός μουσικού ταξιδιού μέσα από τις τέσσερις χρυσές δεκαετίες άνθησης του musical  1940-1980.

Συμμετέχουν εκτός από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Ιωαννιτών με μαέστρο το Δημήτρη Αμπατζή, το γυναικείο φωνητικό σύνολο «Αντηχώ» με μαέστρο τη Μέλπω Βικάτου, ο πιανίστας Νίκος Δημογιάννης, οι σολίστ: Νίνα Καραμολέγκου, Μαρία Φιλοπούλου, Ανδρέας Καλιβωκάς και Δημήτρης Δημόπουλος, οι χορευτές από την «Ακαδημία Χορού»: Μαρία Κίκινα, Βίβιαν Τριανταφυλλοπούλου, Αναστασία Τσούτση, Κατερίνα Χρονοπούλου και Παυλία Ασημακοπούλου καθώς και δυο ηθοποιοί ο Κώστας Κουτρουμπής και ο Σωτήρης Θανόπουλος.

Η προπώληση των εισιτηρίων με γενική είσοδο 10 ευρώ θα γίνεται στα καταστήματα: Discover – Παπασωτηρίου, Μusical και Οπτικά Καραμούζης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

1. OKLAHOMA 1943: Richard Rodgers (music) - Oscar Hammerstein II (librettist).

2. PUTTIN ON THE RITZ 1950: Irving Berlin

3. SINGING IN THE RAIN 1952: Nacio Herb Brown (music) - Arthur Freed (lyrics)

4. MY FAIR LADY 1956: Alan Jay Lerner (lyrics) - Frederick Loewe. (music).

5. I FEEL PRETTY 1957: Leonard Bernstein(music)Stephen Sondheim (lyrics).

6. THE SOUND OF MUSIC 1959: Richard Rodgers (music) - Oscar Hammerstein I (lyrics)

7. My favorite things,

8. DO-RE-MI,

9. Endelweiss

10. I F I WERE A RICH MAN 1964:  by Sheldon Harnick and Jerry Bock

11. GREASE 1971: Jim Jacobs and Warren Casey

12. AND ALL THAT JAZZ 1975: John Kander (music) - Fred Ebb (lyrics).

13. EVITA 1976: Andrew Lloyd Webber (music), Tim Rice (lyrics).

14. ASPECTS OF LOVE 1979:  Don Black and Charles Hart. Andrew Lloyd Webber

15. CATS   1981: T. S. Eliot Andrew Lloyd Webber

16. THE PHANDOM OF THE OPERA 1986: Charles Hart, Richard StilgoeAndrew Lloyd Webber

17 DANCING QUEEN 1976: Catherine Johnson,Benny Andersson and Björn Ulvaeus,

18. MAMMA MIA 1976:  Catherine Johnson, Benny Andersson and Björn Ulvaeus,

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture