Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σμαράγδα Καρύδη: «Η στιγμή που δεν ήμουν πιστή σε έναν άντρα»

Σμαράγδα Καρύδη: «Η στιγμή που δεν ήμουν...

Ποια είναι η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει;

Αποκαλυπτική όσο ποτέ ήταν η Σμαράγδα Καρύδη που μίλησε για τα απρόοπτα που έχει συναντήσει στην δουλειά της και τις σχέσεις της, την οικονομική κρίση, ακόμη και τα ριάλιτι χορού και τραγουδιού στην τηλεόραση. Φέτος πρωταγωνιστεί στον Οθέλλο, μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Κύριο θέμα του έργου είναι η ζήλια. Τί ρόλο παίζει την δική της ζωή; «Πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά και στην δική μου ζωή! Όπως και σε κάθε ανθρώπου που αγαπά. Δεν μπορώ καθόλου να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος που είναι ερωτευμένος να μην ζηλεύει. Έχω ζηλέψει, ζηλεύω και θα ζηλεύω. Όπως με έχουν ζηλέψει, με ζηλεύουν και θα με ζηλεύουν! Νοστιμίζει την σχέση η ζήλια, που έχει όρια, βέβαια», δήλωσε, αποκαλύπτοντας εάν έχει ψάξει ποτέ στα κρυφά κινητό συντρόφου της. «Το έχω κοιτάξει στα φανερά! Μπροστά του! Ξέρεις, αυτό που λέμε - για να δω τώρα αν λες αλήθεια για το ποιος στέλνει τα μηνύματα - . Κρυφά δεν το έχω κάνει, για την ώρα τουλάχιστον! Ποιος δεν έχει κάνει μικροκατινιές όταν αγαπάει; Ξαγρύπνησα πολλές φορές από ζήλια. Σε σιγοτρώει η ζήλια, σε τριβελίζει τρελά! Και με έχουν ζηλέψει πολύ στην ζωή μου, χωρίς να έχω δώσει ποτέ αφορμές. Με έχουν στήσει και εμένα στον τοίχο και αυτό που με είχε τρελάνει, είναι ότι δεν είχα κάνει τίποτα! Υπήρξα πιστή σε όλες τις σχέσεις που είχα μέχρι σήμερα. Μόνο μια φορά μου συνέβη να απιστήσω, όταν ένιωσα ότι είχε τελειώσει και η σχέση μου», είπε.

Όπως είπε, δεν θα συμμετείχε ποτέ σε ριάλιτι τραγουδιού ή χορού γιατί δεν «το’ χει». Μίλησε επίσης και για την κρίση στις τηλεοπτικές δουλειές, λέγοντας ότι όλα πια είναι στον «αέρα», καθώς, εκεί που ένας ηθοποιός «κλείνει» μια δουλειά και αρχίζει μια προετοιμασία, όλα ξαφνικά μπορεί να ανατραπούν και τελικά να μην γίνει τίποτα. Δεν κρύβει πάντως ότι η απουσία της από την τηλεόραση της έκανε καλό. «Έμεινα έξι μήνες από θέση, εκτός τηλεόρασης, και πέρασα τέλεια! Είδα τους φίλους μου, πήγα γυμναστήριο, πήρα ανάσες, μαγείρευα, σταμάτησα να έχω πολλά νεύρα. Μαγειρεύω πού και πού, μαζεύω συνταγές από βιβλία και περιοδικά που κυκλοφορούν και απ’ ό,τι μου λένε όσοι τις δοκιμάζουν, τα πηγαίνω πολύ καλά!»

Στην συνέντευξή της, τέλος, στο Radar, αναφέρει ότι βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. «Αλλά δεν μιλώ ποτέ για τα προσωπικά μου, όσο κι αν με πιέζουν…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight