Ομάδα αντιεξουσιαστών βρέθηκε έξω από το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν
Συγκέντρωση στο γραφείο του Κώστα Αχ. Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών, πραγματοποίησαν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Με κεντρικό σύνθημα “Θάνατος στις σκαλωσιές, θάνατος στα τρένα, οι ράγες της ανάπτυξης βάφτηκαν με αίμα”, οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν τον ρόλο του πρώην υπουργού Μεταφορών, τονίζοντας πως “επί των ημερών του επέτρεψε επί 4 χρόνια να κυκλοφορεί σε αυτή την κατάσταση ο σιδηρόδρομος” και γι΄αυτό αποτελεί “τον κύριο εκπρόσωπο της κυβέρνησης που αποτελείωσε τον σιδηρόδρομο”.

Ο Νίκος Πλακιάς καλεί τον κόσμο σε «ειρηνική διαδήλωση τίποτε άλλο» για τα Τέμπη
Καιρός: «Ανάποδο Π» μέχρι και την Παρασκευή
Κούγιας: Η διάγνωση στους λεμφαδένες, η θεραπεία και η επιστροφή του καρκίνου
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr











