Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Διανέμεται το πρόγραμμα «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011» του Δήμου Αιγιάλειας

Διανέμεται το πρόγραμμα «Πολιτιστικό Καλ...

Ολοκληρώθηκε και εκτυπώθηκε το πρόγραμμα «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011» του Δήμου Αιγιάλειας. Το είκοσι σελίδων πρόγραμμα, που ολοκληρώνεται στις 3 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει πλούσιες και ποικίλες εκδηλώσεις, για όλα τα γούστα.

Από συναυλίες, χορευτικές και μουσικές βραδιές, θεατρικές παραστάσεις, μέχρι και έκθεση μηχανοκινήτου αθλητισμού καθώς και εκδηλώσεις για τα παιδιά. Σημαντική και πάντα απαραίτητη η συμμετοχή των τοπικών συλλόγων και φορέων, που κάθε φορά αποτελούν την «ραχοκοκαλιά» του πολιτιστικού τομέα. Η διανομή του προγράμματος θα γίνετε δια μέσου των πολιτιστικών φορέων και των δημοτικών παραγόντων, ενώ θα μπορείτε να το βρείτε και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Αιγιάλεια. Το πολιτιστικό πρόγραμμα μπορείτε επίσης να το διαβάσετε αναλυτικά στο www.aigialeianews.gr,  κάνοντας.κλικ στην ενότητα «Πολιτιστικά.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Αυτές τις στιγμές που διανύει ο Δήμος μας -εν μέσω οικονομικής κρίσης και πολλών άλλων προβλημάτων - κάποιοι μπορεί να πουν ότι «περί άλλων τυρβάζουμε», διοργανώνοντας καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες για ορισμένους δεν είναι άμεσης προτεραιότητας. Ίσως κάποιοι άλλοι σκεφθούν ότι τέτοιες στιγμές το τελευταίο που απασχολεί τον κόσμο είναι οι συναυλίες, οι χοροί, οι θεατρικές παραστάσεις και κάθε άλλου είδους εκδηλώσεις, που όμως «γιατρεύουν τη ψυχή την ...οργισμένη», όπως έλεγε ο Ωκεανός στο Δεσμώτη Προμηθέα.

Γι' αυτή τη ψυχή την οργισμένη αποφασίσαμε να διοργανώσουμε τις εκδηλώσεις, για να βρισκόμαστε συχνότερα, να χαιρόμαστε τη δημιουργία των ανθρώπων του τόπου μας και να για πάρουμε όλοι μας μια βαθιά ανάσα αισιοδοξίας.

Καλό καλοκαίρι

Στάθης Θεοδωρακόπουλος

Δήμαρχος Αιγιαλείας

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Φίλες και φίλοι,

Οι φετινές καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι απόρροια της συνεργασίας των πολιτιστικών φορέων του Δήμου μας και του Πολιτιστικού του Τομέα και καλύπτουν το στενό πλαίσιο της καθ' εαυτού πολιτιστικής δραστηριότητας και τον τομέα της διασκέδασης. Κύριος άξονας της πολιτιστικής μας πολιτικής ήταν και θα είναι πρωτίστως η συνεργασία μας με το ντόπιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό δυναμικό και τους Αιγιαλείς δημιουργούς, που ο Δήμος μας θα υποστηρίζει, θα συντονίζει, θα προβάλλει και θα αναδεικνύει το έργο τους.

Το όραμά μας για την Αναβίωση των Ανθεστηρίων δεν μπορούσε να εξελιχθεί εφέτος γιατί η πραγματικότητα, από την ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας, μας οδήγησε αλλού. Ωστόσο, θεωρώ ότι η φετινή μας πολιτιστική συνεργασία ήταν το προοίμιο για την Αναβίωση των Ανθεστηρίων, σαν διαπολιτισμικό Φεστιβάλ όλης της Αιγιαλείας, που ευελπιστούμε να λάβει πανελλήνιες διαστάσεις και του χρόνου να γίνει πραγματικότητα. Μπροστά μας λοιπόν έχουμε πολλά να κάνουμε και για αυτό σας καλώ όλους τους κατοίκους της Αιγιαλείας και κυρίως τη νεολαία μας να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις καθώς η συμμετοχή σας θα είναι μια καλή προσφορά στην προσπάθεια όλων μας για τον Πολιτισμό.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης

Βασιλική Ψυχράμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture