Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Βολές" κατά Ανδρουλάκη-Σπυρόπουλου και από το Δημήτρη Κατσικόπουλο: "Θα περιμένω να δω αν υπάρχει φιλότιμο"

"Βολές" κατά Ανδρουλάκη-Σπυρόπ...

"Περίμενα απο τον Νίκο Ανδρουλάκη να αναλάβει έστω ψήγματα ευθύνης" σημειώνει ο πρώην βουλευτής

Μετά τις βολές του πρώην Γραμματέα της ΝΕ Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Αθανασόπουλου και του πρώην  Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνου Σκανδάμη εναντίον του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και του Γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλου, εξαπολύονται βέλη και από τον πρώην βουλευτή Αχαΐας και πρώην Νομάρχη Δημήτρη Κατσσικόπουλο.

O κ. Κατσικόπουλος με ανάρτησή του, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι περίμενε "απο τον Νίκο Ανδρουλάκη να αναλάβει έστω ψήγματα ευθύνης".

Επιρρίπτει ευθύνες  ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Αχαΐα, ενώ καταλήγει λέγοντας  ότι"κάποιοι θεωρούν "όρνιθες" τούς ψηφοφόρους, τούς φίλους και τα μέλη τού ΠΑΣΟΚ".

Το μήνυμα των Ευρωεκλογών ήταν ηχηρό. Πρώτον η μεγάλη αποχή και δεύτερον η άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων και σχηματισμών Πανευρωπαικά. Στη χώρα μας αποδοκιμάσθηκε σαφώς η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και απώλεσε 989.720 ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου 23.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε κάτω από τον πήχη των προσδοκιών του χάνοντας 336.880 ψήφους από πέρυσι. Το ΚΚΕ έχασε 33.428 ψήφους. Η ΛΥΣΗ με τον Βελόπουλο μπορεί να επαίρεται αφού ανέβηκε σε απόλυτο αριθμό ψηφοφόρων 138.236 ψήφους. Το ΠΑΣΟΚ μείωσε τις δυνάμεις του κατά 109.088 ψηφοφόρους. Θα σταθώ περισσότερο εδώ γιατί υπηρετώ αυτό το κόμμα από παιδί. Δικαιούται η ηγετική ομάδα να λέει ότι αυξήσαμε τα ποσοστά μας? Το 0.95% θεωρείται αύξηση όταν η ΝΔ χάνει 12,25%;

Όταν ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ έρχεται δεύτερος? Περίμενα λοιπόν απο τον Νίκο Ανδρουλάκη να αναλάβει έστω ψήγματα ευθύνης. Στις αργοπορημένες δηλώσεις του δεν είπε κάτι ουσιώδες. Αρκέστηκε να πει ότι θα συνεχίσει ως νέος στην πολιτική. Τώρα πόσο νέος, ήρτηται. Δύο θητείες στη Ευρωβουλή, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ από το 2021 και γραμματέας το 2013. Ναι όταν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκυβέρνησαν. Περίμενα λοιπόν άλλες δηλώσεις και όχι αυτά που δήλωσε κατ ανάγκη αργά τη νύχτα.

Κυρίως όμως περίμενα απάντηση 1) Τι έφταιξε και δεν πήραμε το ισχυρό διψήφιο ποσοστό; 2) Γιατί δεν είμαστε δεύτερο κόμμα; και 3) Μία λέξη για την έβδομη θέση του γραμματέα κου Σπυρόπουλου που αντιδεοντολογικά, όντας υποψήφιος Ευρωβουλευτής δεν φρόντισε να παραιτηθεί από τη θέση του!! Μη μου πείτε ότι το επέτρεπε το καταστατικό, γιατί η απάντηση είναι "ότι είναι νόμιμο δεν είναι κατ ανάγκη και ηθικό". Αναμένοντας λοιπόν πρωτοβουλίες κλείνω λέγοντας, ας αναρωτηθεί γιατί τα ποσοστά της Αχαΐας, του πάλαι ποτέ κάστρου της Δημοκρατίας ήσαν για μία ακόμη φορά σε αυτά τα επίπεδα!!! Τις απαντήσεις τις έχω, όπως και πολλά άλλα σχόλια αλλά θα περιμένω να δω αν υπάρχει φιλότιμο ή αν κάποιοι θεωρούν "όρνιθες" τούς ψηφοφόρους, τούς φίλους και τα μέλη τού ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις