Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Οι 20 πιο δημοφιλείς προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος - Στην πρώτη θέση ένα ελληνικό νησί

ΦΩΤΟ pixabay

ΦΩΤΟ pixabay

Ποιο νησί επιλέγουν οι νεόνυμφοι για να γιορτάσουν τον γάμο τους;

Οι ταξιδιωτικοί εμπειρογνώμονες της ιστοσελίδας CV Villas έκαναν μια λίστα με τους 20 πιο δημοφιλείς προορισμούς για μήνα του μέλιτος για τη σεζόν 2024/25.

Η Λευκάδα φαίνεται πως το ωραιότερο μέρος για να γιορτάσει κανείς τον έγγαμο βίο με 120% αύξηση στις παγκόσμιες αναζητήσεις στο Google, σε ετήσια βάση.

 Το Σπλιτ στην Κροατία, η λίμνη Μπλεντ στη Σλοβενία, η Μαδέρα στην Πορτογαλία και η Μασσαλία στη Γαλλία συγκαταλέγονται επίσης κορυφαίες δημοφιλείς τοποθεσίες. Εκτός από τη Λευκάδα, στο τοπ 20 της λίστας βρίσκονται και άλλοι ελληνικοί προορισμοί!

 Τι θέλουν οι νεόνυμφοι 

Με την περίοδο των γάμων να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι ειδικοί στις βίλες CV Villas ανέλυσαν τις παγκόσμιες αναζητήσεις στο Google από το περασμένο έτος για να ανακαλύψουν πού θέλουν να ταξιδέψουν οι νεόνυμφοι.

 Συγκέντρωσαν έναν κατάλογο με 197 ευρωπαϊκούς προορισμούς και ανέλυσαν τις παγκόσμιες αναζητήσεις στο Google για «όνομα προορισμού + μήνα του μέλιτος» από τους τελευταίους 12 μήνες, αποκαλύπτοντας ποιοι από αυτούς βρίσκονται σε άνοδο για το 2024/25.

 Με τις 2,94 εκατομμύρια αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο έτος για τα ευρωπαϊκά γαμήλια ταξίδια, είναι σαφές ότι η Ευρώπη έχει πολλά να προσφέρει στα ερωτευμένα ζευγάρια, και ο κορυφαίος προορισμός με την τάση για το 2024/25 δεν είναι άλλος από το ελληνικό νησί της Λευκάδας.

 «Αυτός ο πανέμορφος προορισμός είναι φωλιασμένος στο Ιόνιο Πέλαγος και προσφέρει στα ζευγάρια ευκαιρίες για κολύμπι σε καταγάλανα νερά με φόντο τους διάσημους λευκούς βράχους του ακρωτηρίου. Σε σύγκριση με πέρυσι, οι αναζητήσεις για γαμήλια ταξίδια σε αυτό το νησί, έχουν αυξηθεί κατά 120%, καθιστώντας το κορυφαίο μέρος της Ευρώπης για να γιορτάσει ένα νεόνυμφο ζευγάρι», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Η λίστα με τους τοπ 20 προορισμούς

Λευκάδα
Σπλιτ, Κροατία
Μπλέντ, Σλοβενία
Μαδέρα, Πορτογαλία
Μασαλλία, Γαλλία
Ίσχια, Ιταλία
Νάξος
Δολομίτες, Ιταλία
Αττάλεια, Τουρκία
Χβαρ, Κροατία
Πάλμα, Ισπανία
Ίος
Μύκονος
Σκιάθος
Μαρμπέλα, Ισπανία
Μινόρκα - Ισπανία
Ταορμίνα - Ιταλία
Μύλος
Ντουμπρόβνικ, Κροατία
Καπρί, Ιταλία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life