Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μενίδι: Συγκλονίζει η κόρη της 40χρονης- «Ήξερα ότι ο πατέρας μου θα την σκότωνε»

Μενίδι: Συγκλονίζει η κόρη της 40χρονης-...

Δύο φορές κάθισε στο εδώλιο ο 50χρονος

Κυνικός, αμετανόητος, προκλητικός, και απαθής παραμένει ο 50χρονος που σκότωσε την γυναίκα του με 15 μαχαιριές σε όλο της το σώμα στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, αφήνοντας το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της.

Ο 50χρονος αμέσως μετά την δολοφονία της πρώην συζύγου του, πέταξε το κινητό του για να μην τον εντοπίσουν, επισκέφθηκε ένα ξενοδοχείο στο οποίο πήγαινε συχνά, και παρακολουθούσε στην τηλεόραση τις ειδήσεις για να μάθει τα όσα λέγονταν για το άγριο έγκλημά του. Μόλις αντιλήφθηκε ότι η ΕΛ.ΑΣ. τον αναζητά, μετέβη σε ένα περίπτερο, αγόρασε μπύρες και κρύφτηκε σε μία οικοδομή στην περιοχή Φυλή, όπου και συνελήφθη.

Ο δολοφόνος, κυνικά και προκλητικά, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, είπε: «Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει. Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Γνώριζα πως θα φύγει περίπου στις 05.20. Της έστησα καρτέρι και την μαχαίρωσα. Μετά πήγα σε ένα ξενοδοχείο όπου έμεινα περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια βγήκα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή».

Δεν έσπασε ούτε στιγμή, δεν ζήτησε συγνώμη. Είπε ψυχρά σοκάροντας ακόμη και τους αστυνομικούς ότι το μαχαίρι παρέμεινε στο άψυχο κορμί της Ενκελέιντα γιατί σφήνωσε σε κόκκαλο και δεν μπορούσε να το βγάλει.

Είχαν χωρίσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αλλά ο 50ρονος δεν σταμάτησε ποτέ να την παρακολουθεί και να την απειλεί. Η Ενκελέιτα στεκόταν βράχος στα παιδιά της. Έκανε δυο δουλειές και κατάφερε να αποκτήσει σπίτι για να κάνουν μία νέα αρχή, ενώ πήγαινε και σε ψυχολόγο για να σταθεί στα πόδια της.

Μια ζωή κόλασε πέρασε δίπλα στον δολοφόνο της η άτυχη Ενκελέιντα. Ο δράστης είχε χειροδικήσει και σε βάρος των δύο παιδιών του. Συγγενείς τον περιγράφουν ως οξύθυμο και χειριστικό, σύμφωνα με το Mega.

Ο δολοφόνος οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η κηδεία της άτυχης Ενκελέιντα θα γίνει αύριο, Σάββατο, στην Αλβανία.

Δύο φορές κάθισε στο εδώλιο ο 50χρονος
Στο παρελθόν ο 50χρονος γυναικοκτόνος είχε οδηγηθεί δύο φορές στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Συγκεκριμένα, το 2013 ο 50χρονος καταδικάστηκε για απειλή, εξύβριση και παράνομη οπλοκατοχή. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή.

Ύστερα, το 2022 κατηγορήθηκε για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, με τον 50χρονο να αθωώνεται, καθώς το θύμα δεν υποστήριξε την κατηγορία.

«Τον θεωρώ επικίνδυνο»
Όπως προκύπτει από την καταγγελία της κόρης του ζευγαριού στις 7 Μαΐου, ο 50χρονος χτυπούσε κι εκείνη.

«Με τον πατέρα μου δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις. Από μωρό δε μου έδινε σημασία. Με έχει απειλήσει και εξυβρίσει στο παρελθόν με φράσεις που δε θυμάμαι και δεν έχω καταγγείλει τίποτα από αυτά. Με τη μητέρα μου συνεχώς μαλώνει και την ενοχλεί. Ανησυχώ πολύ για την υγεία της γιατί τον θεωρώ αρκετά επικίνδυνο», είχε αναφέρει στην κατάθεσή της η κόρη.

Συγγενείς αναφέρουν, σύμφωνα με το Mega, πως η κόρη του ζευγαριού, τους είπε μετά την δολοφονία πως «το γνώριζα, ήξερα ότι κάποια στιγμή ο πατέρας μου θα έκανε τις απειλές του πράξη, θα σκότωνε την μητέρα μου, εφόσον κυκλοφορούσε ελεύθερος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις