Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκίνηση για το θάνατο της Ξανθής χήρας Νίκου Πετρόπουλου

Πάτρα: Συγκίνηση για το θάνατο της Ξανθή...

Έφυγε στα 89 της χρόνια και κηδεύεται την Πέμπτη 16-5 στα Νιφορέικα - Ο γιος της, Βασίλης Πετρόπουλος είναι συνδιοκτήτης του γνωστού ζαχαροπλαστείου της Πάτρας "Η Ανατολή"

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια.

Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας (Βίκυς) χήρας Άγγελου Κανακάκη και του Βασίλη (Λάκη) Πετρόπουλου, ο οποίος είναι εκ των συνδιοκτητών του γνωστού ζαχαροπλαστείου «Ανατολή» με τους λουκουμάδες στη Δημ. Γούναρη στα Ψηλαλώνια.

Η κηδεία της εκλιπούσης θα τελεστεί την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στα Νιφορέικα Κάτω Αχαΐας όπου και θα ταφεί. Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 4.30 το απόγευμα.

Σε ένδειξη πένθους και τιμής στην μνήμη της Ξανθής χήρας Νικ. Πετρόπουλου, η «Ανατολή» θα παραμείνει κλειστή απόψε Τετάρτη και την Πέμπτη 16-5.

Η εκλιπούσα είχε και τρία αγαπημένα εγγόνια, το Νίκο, τη Μαρία και τον Ραφαήλ.

*Την «Ανατολή» να θυμίσουμε πως διευθύνουν ο Αβραάμ Παπαβερκίου που συνεχίζει την ιστορική επιχείρηση του πρωτεργάτη παππού του και συνονόματου του, μαζί με τον Βασίλη Πετρόπουλο, γιο του θείου του Νίκου Πετρόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις