Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κώστας Σβόλης: Στις εορτές για τον Άγιο Νικόλαο και τη Ζωοδόχο Πηγή

Κώστας Σβόλης: Στις εορτές για τον Άγιο ...

Η ανακοίνωση

Στις εορτές για τον Άγιο Νικόλαο και τη Ζωοδόχο Πηγή, βρέθηκαν, εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης, Πάτρα Ενωμένη.

Σε σχετική, ανακοίνωση, αναφέρει: Ημέρα γιορτής ήταν η Παρασκευή 10/5, με τη δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» να δίνει «παρών» στις ακολουθίες τόσο στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Σαραβάλι, όσο και στη γυναικεία ιερά μονή Αγίου Νικολάου Μπάλα, αλλά και στον Αγιο Νικόλαο Λεύκας.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστας Σβόλης και ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Οικονόμου βρέθηκαν στο Σαραβάλι και αφού παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησαν και τη λιτάνευση στην ενορία, ενώ είχαν την ευκαιρία να τα πουν και με κατοίκους της περιοχής.

Παράλληλα, η δημοτική σύμβουλος Μάχη Σιώρου, ο διαμερισματικός σύμβουλος Νίκος Τσεκούρας και το μέλος της παράταξης (υποψήφια στη Μεσσάτιδα) Ιωάννα Αγγελοπούλου βρέθηκαν στο ιστορικό Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου κοντά στο χωριό Μπάλα, εκεί όπου εκκλησιάστηκαν.

Τέλος, η Μάχη Σιώρου, ο Νίκος Τσεκούρας και ο υποψήφιος της παράταξης Νίκος Φράγκος βρέθηκαν και στον Αγιο Νικόλαο στη Λεύκα, ενώ το μέλος της παράταξής μας Γιώτα Αγγελοπούλου εκκλησιάστηκε στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής της Περιβόλας και στην ιερά μονή Ζωοδόχου Πηγής των Συχαινών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις