Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Ξανά στο act η παράσταση «Νικόλας Άσιμος: Εγώ με τις ιδεές μου»

Πάτρα: Ξανά στο act η παράσταση «Νικόλας...

Στις 22 και 23 Απριλίου 2024 στις 21.30 - Παίζει ο Βαγγέλης Παπαχρήστος - Το κείμενο & η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Ζαφείρη

Στις 22 και 23 Απριλίου 2024 η παράσταση «Νικόλας Άσιμος: Εγώ με τις ιδεές μου» θα παιχθεί ξανά στο θέατρο act, στο πάνω μέρος στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα.

Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν στην Αθήνα, η θεατρική - μουσική παράσταση με τίτλο ‘’Νικόλας Άσιμος: Εγώ Με Τις Ιδέες Μου’’ του Ανδρέα Ζαφείρη, ήρθε στο θέατρο act στην Πάτρα για δύο (2) μοναδικές παραστάσεις στις 27 και 28-3 και τώρα επιστρέφει για 2 ακόμη παραστάσεις στις 22 και 23/4 στις 21.30.

Ένας εκ των τριών «Αγίων των Εξαρχείων», ζωντανεύει ξανά και έρχεται να μας θυμίσει πως η αντίδραση και η τρυφερότητα, τα όνειρα και η πραγματικότητα μπορούν να συνυπάρξουν.

Ο Βαγγέλης Παπαχρήστος στον ρόλο του Νικόλα Άσιμου, με την κιθάρα του, έναν καθρέπτη και μερικά αντικείμενα, μας πηγαίνει πίσω στον χρόνο και ξαναζωντανεύει μια εποχή.

Παίζει ο: Βαγγέλης Παπαχρήστος

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης.

Διάρκεια: 80 λεπτά.

Ο Νικόλας Άσιμος ήταν ένας ιδιαίτερος στιχουργός, συνθέτης και τραγουδιστής κυρίως του ελληνικού ροκ, που ερμήνευσε και πολιτικά τραγούδια, μπαλάντες και λαϊκά. Ήταν ένας αντισυμβατικός καλλιτέχνης, κυρίως όσον αφορά στον τρόπο ζωής και συνάμα ένας σημαντικός μουσικός καλλιτέχνης. Είχε γεννηθεί στις 20 Αυγούστου 1949, στη Θεσσαλονίκη και πέθανε στις 17 Μαρτίου 1988, στα Εξάρχεια, στην Αθήνα μόλις στα 38 του χρόνια.

Eκ των υποστηρικτών επικοινωνίας των παραστάσεων του act είναι και το thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture