Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Πάτρα: Σε φάση ολοκλήρωσης το νέο εμπορικό κέντρο στην Ακτή Δυμαίων - Πιθανά εγκαίνια στα μέσα Οκτωβρίου

Πάτρα: Σε φάση ολοκλήρωσης το νέο εμπορι...

Ηδη έχουν ξεκινήσει οι προσλήψεις προσωπικού

Σε φάση ολοκλήρωσης μπαίνει το εμπορικό πάρκο της Ten Brinke που κατασκευάζεται στην Ακτή Δυμαίων, για λογαριασμό της Trade Estates του ομίλου Φουρλή.

Το νέο retail park αποτελεί το μεγαλύτερο εργοτάξιο της Πάτρας αυτή την περίοδο και έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που φαίνονται πλέον οι ολοκληρωμένες υποδομές του, ενώ το κτιριακό συγκρότημα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2024 για να λειτουργεί μέχρι τα προσεχή Χριστούγεννα.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας "Πελοπόννησος" αναφέρουν ότι έχει «κλειδώσει» και η ημερομηνία που θα ανοίξει το εμπορικό πάρκο και θα είναι -εκτός απροόπτου- την Τέταρτη 16 Οκτωβρίου.

Το ύψος της επένδυσης για το εμπορικό πάρκο στην Πάτρα υπολογίζεται σε περίπου 20 εκ. ευρώ.

Ο βασικός μισθωτής θα είναι το εμπορικό κέντρο ΙΚΕΑ, ενώ θα εγκατασταθούν ακόμα εννέα ισχυροί retailers, ανάμεσά τους και η πολωνική εταιρεία Sinsay.

Είναι ενδεικτικό ότι ο όμιλος Φουρλή, έχει ξεκινήσει τις προσλήψεις προσωπικού από τις θέσεις ευθύνης.

Για αυτό τον λόγο, εδώ και λίγες μέρες η εταιρεία, μέσω διαδικτύου και ειδικών πλατφορμών, ζητά δεκάδες υπαλλήλους για διάφορες ειδικότητες που θα προσληφθούν ενόψει της έναρξης λειτουργίας του εμπορικού κέντρου.

Το νέο εμπορικό πάρκο θα αναπτυχθεί σε χώρους 20.000 τμ εκ των οποίων η εκμισθώσιμη επιφάνεια θα είναι 13.900 τμ. Θα περιλαμβάνει ένα μεσαίου μεγέθους κατάστημα ΙΚΕΑ και ακόμη 4 καταστήματα.

Το συγκρότημα χωρίζεται σε δύο ισόγεια κτίρια καταστημάτων με ενοποιημένα υπόγεια και ένα τρίτο μικρότερο όγκο ανάμεσά τους. Επίσης, θα διαμορφωθούν 361 θέσεις στάθμευσης επιβατικών οχημάτων. Ο κύριος χώρος στάθμευσης θα βρίσκεται στο δώμα των δύο κτιρίων που ενοποιούνται με περάσματα πεζών και τροχοφόρων, με μεγάλα ανοίγματα καλυμμένα με ημιδιάφανες ελαφρές κατασκευές και φωτοβολταϊκές διατάξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις