Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Χωματερή το A΄Κοιμητήριο», καταγγέλλει πολίτης στο thebest- Tι απαντά ο Δήμος - ΦΩΤΟ

Πάτρα: «Χωματερή το A΄Κοιμητήριο», καταγ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τι λέει για την επικοινωνία που είχε με τις υπηρεσίες του Δήμου

«Η χωματερή έχει μεταφερθεί εντός του Α’ κοιμητηρίου της πόλης» καταγγέλλει στο thebest.gr ο συμπολίτης μας Χαράλαμπος Ζήκος.

 «Κάθε μέρα πηγαίνω εκεί γιατί πρόσφατα έχασα τη μητέρα μου. Σε ένα χώρο που είναι ιερός, παντού υπάρχουν σκουπίδια και είναι εύκολο να το δει κάποιος αν πάει εκεί, δεν μπορείς να προχωρήσεις μέσα στους διαδρόμους. Τα σκουπίδια δεν μαζεύονται» λέει διαμαρτυρόμενος. «Επικοινώνησα, με αρκετούς παράγοντες στο δήμο και στο κοιμητήριο και η απάντηση που πήρα, στο τέλος, ήταν ότι θα πάνε μια μέρα προ του Πάσχα, να κάνουν αποκομιδή. Ρώτησα, την κυρία με την οποία μιλούσα, “μια μέρα το χρόνο είναι αρκετή για να μαζευτούν τα σκουπίδια;” Άλλος μου έλεγε να πάω να καταθέσω χειρόγραφη αίτηση, Δηλαδή τα εξόφθαλμα πρέπει να τα δούμε μετά από χειρόγραφη αίτηση, στο πρωτόκολλο κάθε υπηρεσίας; Δεν έχω λόγια να το χαρακτηρίσω, να μην δείχνουμε σεβασμό στους νεκρούς μας. Στο κοιμητήριο στον Άγιο Μηνά, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Στο Α’ κοιμητήριο γιατί να υπάρχει αυτή η αισχρότητα;».

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μιχαήλ Αναστασίου: «Δεν υπάρχει καμία χωματερή στο Α’ κοιμητήριο» μας είπε. «Αυτό που υπάρχει είναι ότι έχουν αναπτυχθεί κάποια χόρτα λόγω της εποχής. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν κάποια μπάζα από τους τάφους που γίνονται εκταφές αλλά αυτά μαζεύονται το πολύ σε μια ή δυο ημέρες». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις