Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Πάτρα: Ημερίδα με θέμα Business Intelligence ή αλλιώς Επιχειρηματική Ευφυία

Πάτρα: Ημερίδα με θέμα Business Intellig...

Το αντικείμενο κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών προσκεκλημένων.

Διεξήχθη χθες 27/03/2024 στην Πάτρα, η ημερίδα με θέμα Business Intelligence ή αλλιώς Επιχειρηματική Ευφυία, η οποία οργανώθηκε από τις εταιρείες Οικονομικοί Ορίζοντες, ProVisions και TARGIT Ελλάδος. Η ημερίδα στέφθηκε με επιτυχία, καθώς το αντικείμενο κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών προσκεκλημένων.


Μαζί με το κυρίως θέμα, το Business Intelligence, αναπτύχθηκαν και ζητήματα τεχνητής νοημοσύνης από ειδικούς του κλάδου και συγκεκριμένα την εταιρεία Squaredev, καθώς επίσης και ζητήματα επιχειρησιακού σχεδιασμού από την εταιρεία ProVisions. Σημαντική συμβολή στην ημερίδα είχαν και συμμετέχοντες, όπως
- ο κ. Γεώργιος Παππάς ορκωτός ελεγκτής και πρόεδρος του τοπικού Ο.Ε.Ε. ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα της ύπαρξης τέτοιων εργαλείων επιχειρηματικής ευφυίας στις επιχειρήσεις,
- ο κ. Πέτρος Μαντάς πρόεδρος του ΠΑΣΕΒΙΠΕ, καθώς και
- ο κ. Θ. Χαβελές από την εταιρεία Think Digital.


Η ημερίδα ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον διευθυντή της εταιρείας eHorizons Κωνσταντίνο Ξένο. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των συμμετεχόντων που αναφέρθηκαν και στη συνέχεια ακολούθησε η εισαγωγή στο κόσμο του Business Intelligence από τον Γιώργο Παναγόπουλο.

Ο Κώστας Οικονομάκης, γενικός διευθυντής της TARGIT Ελλάδος μίλησε στη συνέχεια για το νέο τοπίο στην Ανάλυση Δεδομένων και ακολούθησε η ομιλία με θέμα την εφαρμογή του BI στις Οικονομικές Καταστάσεις από τον Παναγιώτη Παναγόπουλο, υπεύθυνο οικονομικών αναλύσεων και συνιδρυτή της εταιρείας eHorizons. Τον δρόμο προς την δράση κάλυψαν ο Αριστείδης Βάσσης και ο Σταύρος Τσουκαλάς εμπορικός διευθυντής και Business Intelligence Analyst, αντιστοίχως, την εταιρείας TARGIT Ελλάδος.


Σε συνέχεια των ομιλιών ακολούθησε ο Κώστας Αγγελάκης συνιδρυτής και σύμβουλος επιχειρήσεων της Provisions με θέμα τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, ενώ την ομιλία ολοκλήρωσε ο ιδρυτής της εταιρείας Squaredev Μεγακλής Βασιλάκης με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και Business Intelligence. Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε κουβέντα με κρασί και finger food με τους παρευρισκόμενους.
Η ημερίδα διεξήχθη στο My Way Hotel & Events και παρευρέθηκαν πολλοί Πατρινοί επιχειρηματίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε την Πέττας Π. ΑΒΕΕ, Coffee Island, Ανδρικόπουλος ΑΕΒΕ, Σπετσέρης ΑΕ, Πιλαβάς ΑΒΕΕ, Αχαϊκό Χωριάτικο, Liberta ΕΠΕ, κλπ. Η εταιρεία eHorizons δεσμεύτηκε για την επόμενη ημερίδα Business Intelligence και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις