Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βροχερή Κυριακή της Αποκριάς: Η πρόγνωση Μαρουσάκη για την Καθαρά Δευτέρα

Βροχερή Κυριακή της Αποκριάς: Η πρόγνωση...

Με άστατες καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις

Με άστατες καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή της Αποκριάς οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN Κλέαρχο Μαρουσάκη.

 H μέρα ξεκινά με αραιές συννεφιές στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα, καθώς όμως θα πηγαίνουμε προς τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οι συννεφιές κατά τόπους θα γίνονται πιο πυκνές και θα συναντήσουμε μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, το δυτικό βορειοδυτικό Αιγαίο αλλά και το εσωτερικό της Κρήτης.

Καιρός σήμερα: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει από το μεσημέρι

Ο καιρός στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη
Για την περιοχή της Αττικής αναμένονται αραιές συννεφιές, οι οποίες σιγά-σιγά θα αυξηθούν και κοντά στο απόγευμα δεν αποκλείεται να συναντήσουμε μπόρες προς τα βόρεια, βορειοδυτικά τμήματα του νομού.

Οι άνεμοι μέχρι και αργά το μεσημέρι δεν θα προβληματίζουν, στη συνέχεια όμως θα στραφούν σε βόρειους και από το βράδυ θα αρχίσουν να ενισχύονται ιδιαίτερα προς τα ανατολικά και βόρεια, με τον υδράργυρο να προσεγγίζει αργά το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης τους 19-20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά θα συναντήσουμε λίγες συννεφιές, οι οποίες σιγά-σιγά θα αυξηθούν και γύρω στο απόγευμα θα εκδηλωθούν μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν με ασθενείς και τοπικά μέτριες εντάσεις, με τον υδράργυρο να φθάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα
Την Καθαρά Δευτέρα ο άστατος καιρός θα αρχίσει να περιορίζεται προς τα νότια και νοτιοανατολικά θαλάσσια γεωγραφικά διαμερίσματα. Παρόλα αυτά όμως, και πάλι τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις