Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Ζώδια: 3 ζευγάρια που είναι προορισμένα να έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο

Ζώδια: 3 ζευγάρια που είναι προορισμένα ...

«Είναι αδελφές ψυχές»

O γάμος είναι ευλογία, δυστυχώς όμως δεν τον βιώνουν όλοι οι άνθρωποι ως ευλογία.

Όταν δύο άνθρωποι ταιριάζουν ως χαρακτήρες, είναι ακόμη πιθανότερο να έχουν έναν όμορφο γάμο στον οποίο η σχέση τους θα ανθίσει.

Ζώδια: Αυτά τα 4 ζευγάρια ερωτεύονται γρήγορα αλλά οι σχέσεις τους διαρκούν λίγο

Υπάρχουν ορισμένα ζεύγη ζωδίων, τα οποία είναι προορισμένα να είναι μαζί, καθώς, αστρολογικά εμφανίζουν απόλυτη συμβατότητα.

3 ζευγάρια που είναι προορισμένα να έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο
Ζυγός-Ταύρος
Τοξότης-Αιγόκερως

Ιχθύες-Παρθένος

Η συμβατότητα στις αξίες, στον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις, θεωρούνται αναγκαίες ώστε ένας γάμος να στεριώσει, να πετύχει και να αντεπεξέλθει στις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής. Για ορισμένους, η αστρολογική συμβατότητα, είναι μία ακόμη αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.

Ζυγός-Ταύρος
Ο Ζυγός με τον Ταύρο, είναι από τα πιο ταιριαστά ζεύγη του ζωδιακού κύκλου. Η Ζυγός με τον Ταύρο, ακτινοβολούν από ευτυχία. Και τα δύο ζώδια έχουν κυβερνήτη την Αφροδίτη, δημιουργώντας ένα έντονα ελκυστικό ζευγάρι, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και το ταίριασμά τους είναι εμφανές σ’ όλους. Ο Ζυγός είναι η αντισταθμιστική δύναμη στη ζωή του Ταύρου, ενθαρρύνοντάς τον να τολμά περισσότερα απ’ όσα του επιτρέπει η συντηρητική και εσωστρεφής του φύση και τον ωθεί να εξερευνήσει τον κόσμο. Ο Ταύρος, απ’ την άλλη, προσφέρει στον Ζυγό ένα ασφαλές καταφύγιο στο οποίο ανυπομονεί να επιστρέφει. Ζυγός και Ταύρος, είναι εξαιρετικά συμβατά ζώδια, ενώ οι δύο τους συνδέονται με μία καρμική σχέση, η οποία οδηγεί σε έναν πετυχημένο γάμο.

Τοξότης-Αιγόκερως
Η Τοξότης με τον Αιγόκερω, δημιουργούν ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια, ικανά να ζήσουν ένα υπέροχο γάμο. Ο Τοξότης, που είναι από τη φύση του ζώδιο της περιπλάνησης και της ανεμελιάς, γειώνεται από τον υπεύθυνο και προστατευτικό Αιγόκερω, ενώ μπορεί να ζει μέσα στην πολυτέλεια, χάρη στη φροντίδα που θέλει να τού προσφέρει. Αντίστοιχα, όταν ο Αιγόκερως πεισμώνει και γίνεται εμμονικός με τις συνήθειές του, η γοητευτική φύση του Τοξότη, μπορεί να τον «ελαφρύνει», και να ωθήσει τον Αιγόκερω στην εξερεύνηση και την περιπέτεια. Ο ένας συμπληρώνει τέλεια τον άλλον, ακόμη και στην αίσθηση του χιούμορ και τις ατέλειές τους. Ο ένας εμπνέει τον άλλον, προωθώντας τον να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, και  μαζί να ανακαλύψουν τον κόσμο. Η Τοξότης, με την αποφασιστικότητα και την αγάπη της για το ρίσκο, τη χαρισματική της φύση, ταιριάζει απόλυτα με τον γενναιόδωρο Αιγόκερω, ο οποίος της εξασφαλίζει μία όμορφη και άνετη ζωή. Όταν μία Τοξότης παντρεύεται έναν Αιγόκερω, ξεκινούν μία υπέροχη και συναρπαστική περιπέτεια.

Ιχθύες-Παρθένος
Αν και φαινομενικά είναι ένα αταίριαστο ζωδιακό ζευγάρι, στην πραγματικότητα, οι Ιχθύες με τους Παρθένους ταιριάζουν πολύ. Η συναισθηματική φύση των Ιχθύων, αντισταθμίζει την αυστηρότητα και την άκαμπτη αποφασιστικότητα των Παρθένων, κάνοντας και τους δύο σοφότερους και πιο διορατικούς. Στις μακροχρόνιες σχέσεις, οι Ιχθύες διδάσκουν στον Παρθένο την εναρμόνιση με τα συναισθήματα και την ευαλωτότητα, βοηθώντας τον να ξεπερνά την ψυχαναγκαστική του τελειομανία. Με τη σειρά του, ο Παρθένος προσφέρει τις συνθήκες για ονειροπόληση και καλλιτεχνική έκφραση στους Ιχθύες, δημιουργώντας έναν σταθερό και ευτυχισμένο γάμο.

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being