Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γέννησε η ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ - Έφερε στον κόσμο την τέταρτη κόρη της

Γέννησε η ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ - Έφερε ...

Η ευτυχισμένη μαμά αποκάλυψε την γέννηση της μικρής Ori με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ έγραψε για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε, την οποία κράτησε μυστική

Η διάσημη Ισραηλινή ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot), η Wonder Woman της μεγάλης οθόνης, καλωσόρισε την τέταρτη κόρη της. Σε μία ανακοίνωση-έκπληξη που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ευτυχισμένη μαμά αποκάλυψε την γέννηση της μικρής Ori, ενώ έγραψε για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε και την οποία κράτησε μυστική.

«Γλυκό μου κορίτσι, καλώς ήρθες», έγραψε η 38χρονη πρωταγωνίστρια στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram και στο Facebook.

Η γοητευτική Gal Gadot πλέει σε πελάγη ευτυχίας για το γεγονός ότι έφερε στον κόσμο την τέταρτη κόρη της & γέμισε φως η ζωή της και της οικογένειας της.

Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη και τα καταφέραμε. Έφερες τόσο πολύ φως στη ζωή μας, ανταποκρινόμενη στο όνομά σου, Ori, που στα εβραϊκά σημαίνει «το φως μου». Οι καρδιές μας είναι γεμάτες ευγνωμοσύνη. Καλώς ήρθες στο σπίτι των κοριτσιών. Και ο μπαμπάς είναι πολύ καλός” συμπλήρωσε Γκαλ Γκαντότ την ανάρτηση της και την συνόδευσε με μία φωτογραφία από το μαιευτήριο που κρατά σφικτά στην αγκαλιά της το μωρό της.

Η Γκαντότ παντρεύτηκε στο Ισραήλ το 2008 τον 49χρονο σήμερα Ισραηλίτη, γεννημένο στην Ολλανδία, Yaron Varsano και έχουν αποκτήσει ήδη 3 άλλα παιδιά, την Alma 12 ετών, την 6χρονη Μaya και την Daniella δύο ετών.

Ο Varsano όπως διαβάσαμε, είναι Ισραηλινός επιχειρηματίας και επιχειρηματίας ακινήτων. Προηγουμένως ήταν ιδιοκτήτης του The Varsano Hotel στο Τελ Αβίβ, το οποίο διηύθυνε μαζί με τον Gadot και τον αδελφό του, Guy & το 2015, το πούλησαν για 26 εκατομμύρια δολάρια.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight