Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Το ξενοδοχείο που σε πληρώνει όταν βρέχει, επειδή χάλασαν οι διακοπές σου

Το ξενοδοχείο που σε πληρώνει όταν βρέχε...

Τα κριτήρια που έχει θέσει

Πόσες φορές έχει τύχει να κλείσεις διακοπές και, τελικά, να μην περάσεις καλά, επειδή έβρεχε καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών που υποτίθεται πως θα χαλάρωνες;

Στη Σιγκαπούρη βρέχει κατά μέσο όρο 171 ημέρες το χρόνο. Αλλά, σύμφωνα με το CNN, ένα ξενοδοχείο στην πόλη Lion αποφάσισε να αξιοποιήσει την κατάσταση αυτή, διασφαλίζοντας ότι η βροχή δεν θα χαλάσει τις διακοπές των επισκεπτών του.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο InterContinental® Singapore ξεκινά ένα νέο πακέτο που ονομάζεται “Rain Resist Bliss”, με το οποίο θα επιστρέφει το κόστος μιας διανυκτέρευσης στον επισκέπτη, αν μια από τις προγραμματισμένες δραστηριότητές του ακυρωθεί εξαιτίας της βροχής.

“Συζητούσα με μια παρέα φίλων για το ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο επίπεδο στα πολυτελή ταξίδια και ένας από αυτούς αστειεύτηκε ότι αυτό θα ήταν το να μπορείς να εγγυηθείς τον καλό καιρό”, λέει στο CNNi ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Andreas Kraemer. Από εκεί γεννήθηκε η ιδέα ενός πακέτου ασφάλισης βροχής.

Ωστόσο, υπάρχουν κριτήρια. Η InterContinental δεν πρόκειται να μοιράζει λεφτά κάθε φορά που βρέχει. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ξενοδοχείου, η αποζημίωση θα πραγματοποιείται όταν “η διάρκεια της βροχής υπερβαίνει αθροιστικά τα 120 λεπτά μέσα σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα 4 ωρών κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι τη δύση του ηλίου”.

Το πακέτο, ισχύει, επίσης μόνο για άτομα που διαμένουν σε σουίτες, οι οποίες ξεκινούν από 850 SGD (633 $) τη βραδιά για τις junior σουίτες και από 4.500 SGD (3.349 $) για την προεδρική σουίτα.

Τα χρήματα θα επιστρέφονται με τη μορφή κουπονιού, το οποίο πρέπει να εξαργυρωθεί στο InterContinental Singapore εντός μιας εβδομάδας και το ποσό που λαμβάνει ο επισκέπτης θα ισοδυναμεί με μια διανυκτέρευση στην κατηγορία του δωματίου του.

Όσο για τις προτάσεις του Kraemer για δραστηριότητες τις βροχερές μέρες στη Σιγκαπούρη, περιλαμβάνουν την επίσκεψη στο Μουσείο Ασιατικών Πολιτισμών, την ξενάγηση στη Ζυθοποιία Tiger και τα ψώνια στο ιαπωνικό βιβλιοπωλείο Kinokuniya.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life