Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαχαίρωσαν τον Sean Bean!

Μαχαίρωσαν τον Sean Bean!

Άγριος καυγάς για τα μάτια ενός μοντέλου

Ο βρετανός ηθοποιός Sean Bean έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από τον ρόλο του στη μεγάλη Χολιγουντιανή επιτυχία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», όπου υποδυόταν τον Boromir, έναν σκληρό πολεμιστή. Τώρα ο Bean επιβεβαιώνει ότι ο ρόλος του σκληρού δεν ήταν τυχαίος.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail ο ηθοποιός μαχαιρώθηκε στο χέρι την Κυριακή που μας πέρασε έξω από ένα μπαρ στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, ύστερα από έναν άγριο καυγά που προκλήθηκε για τα μάτια μια γυναίκας.

Ο 52χρονος Bean συνομιλούσε έξω από το μπαρ με το 30χρονο μοντέλο April Summers, που το κανονικό της όνομα είναι Nadia Foster, όταν ένας άνδρας που περνούσε εκείνη τη στιγμή από μπροστά τους, έκανε άσχημα σχόλια για την κοπέλα, η οποία έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές topless σε πολλά βρετανικά περιοδικά.

Ο ηθοποιός κυνήγησε τον άνδρα μέχρι το τέλος του δρόμου και τον προκάλεσε σε καυγά. Λίγη ώρα αργότερα όμως, όταν βγήκε ξανά έξω από το μπαρ, ο άνδρας του επιτέθηκε, πιθανότατα με σπασμένο μπουκάλι, τραυματίζοντάς τον στο χέρι, ενώ είχε μώλωπες και στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά την επίθεση ο Bean επέστρεψε μέσα στο μπαρ, και αφού αρνήθηκε να πάει σε κάποιο νοσοκομείο, άφησε τους υπεύθυνους του μαγαζιού να του περιποιηθούν το τραύμα και παράγγειλε ένα ακόμα ποτό!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight