Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο στην αποχέτευση στη Σόλωνος: Εκτιμάται πως ήταν 5 μηνών - Η καταγγελία

Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο στην αποχέτευσ...

Οι Αρχές επιχειρούν να ρίξουν «φως» στο ποιος μετέβη στο σημείο, γιατί απομάκρυνε αυτό που έμοιαζε με βρέφος και πού το μετέφερε

Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση κτιρίου στην οδό Σόλωνος, με τις Αρχές να μην έχουν προς το παρόν απαντήσεις.

Μακάβριο εύρημα στη Σόλωνος: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο στην αποχέτευση

Εκπρόσωποι της εταιρείας αποφράξεων, εργαζόμενος της οποίας φέρεται να εντόπισε με κάμερα το εύρημα, καταθέτουν στις Αρχές για το εύρημα, καθώς κάποιος ή κάποιοι φέρεται να το απομάκρυναν από το σημείο που εντοπίστηκε.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σημείο και διεξάγουν έρευνες. Μετέφεραν σε ειδικό ψυγείο το έμβρυο, προκειμένου να ξεκινήσει μια σειρά εξετάσεων και να διαπιστωθεί ποια είναι η μητέρα και πριν από πόσες ημέρες συνέβη το ανατριχιαστικό περιστατικό.

Όπως προκύπτει από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Εξαρχείων το έμβρυο, το είχαν σε ένα ψυγείο και  το πρωί θα ενημέρωναν ιατροδικαστική υπηρεσία.

Έχουν εντοπίσει τον κοινωνικό λειτουργό και υπεύθυνο των γραφείων, ενώ εξετάζεται και η γυναικολόγος που βλέπει μητέρες εθελοντικά, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Εξαρχείων να πιστεύουν ότι κάποια από αυτές που πήγαινε εκεί για επίσκεψη το γέννησε στην τουαλέτα και στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε.

Έχει ήδη ενημερωθεί ο εισαγγελέας, θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή ενώ συνεχίζεται η εξέταση μαρτύρων, έτσι ώστε να μπορέσουν να διαπιστώσουν οι αρχές σε ποια γυναίκα από εκείνες που επισκέπτονταν το χώρο είναι το μωρό. 

Το έμβρυο εκτιμάται ότι ήταν περίπου 5 μηνών

Το έμβρυο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμάται ότι ήταν περίπου πέντε μηνών.

Στο κτίριο στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, ενημέρωσε τους υπευθύνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν πως θα τοποθετήσουν τη σορό σε κουτί.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα όσα κατήγγειλε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις