Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρότες: Με μαύρες σημαίες τα τρακτέρ στο κέντρο του Μεσολογγίου

Αγρότες: Με μαύρες σημαίες τα τρακτέρ στ...

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν σήμερα οι αγρότες πανελλαδικά με αφορμή την συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και της ομάδας EUMED- 9 για τις αλλαγές στην Κοινή Αγροτική Πολιτική.


Ανάλογη κινητοποίηση έγινε και στο Μεσολόγγι με τους αγρότες των Οινιάδων και της Ναυπακτίας να πηγαίνουν με τα τρακτέρ στο κέντρο του Μεσολογγίου, έχοντας πάνω στα οχήματα μαύρες σημαίες αλλά και την Ελληνική Σημαία. Οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου κλείνοντας τον δρόμο για αρκετή ώρα.

Εκεί μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας τονίζοντας την αύξηση του κόστους καλλιέργειας και τις φθηνές τιμές που παίρνουν οι ίδιοι για τα προϊόντα τους τα οποία φθάνουν στο τραπέζι του καταναλωτή πανάκριβα.

Δηλώνουν αποφασισμένοι να φθάσουν μέχρι τέλους καθώς δεν προτίθενται να εγκαταλείψουν τον αγώνα. Θα παραμείνουν στους δρόμους μέχρι να δικαιωθούν όπως διαμήνυσαν οι ίδιοι.

Μετά την συγκέντρωση στο Ε.Κ. οι αγρότες είχαν προγραμματίσει και επίσκεψη στο Δημαρχείο προκειμένου να δώσουν και στον Δήμαρχο τα αιτήματά τους και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Περιφέρεια όπου συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομάτη. Η απόφαση των αγροτών ήταν να αφήσουν τα τρακτέρ στον προαύλιο χώρο του διοικητηρίου καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά και της αποψινής νύχτας και στην συνέχεια θα συνεδριάσουν και πάλι για τις περαιτέρω ενέργειές τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις