Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Απεγκλωβίστηκε ο συρμός του Οδοντωτού με τους 90 επιβάτες

φωτο αρχείου

φωτο αρχείου

Συναγερμός έχει σημάνει στα Καλαβρύτα

ΝΕΟΤΕΡΟ: Απεγκλωβίστηκες ο συρμός του Οδοντωτού σιδηροδρόμου σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Μηχανήματα καθάρισαν τη γραμμή και οσ υμεμός με τους επιβάτες κινήθηκε για το Διακοπτό.

 

ΝΕΟΤΕΡΟ:  Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό περίπου 90 επιβατών συρμού του Οδοντωτού σιδηρόδρομου Διακοπτού - Καλαβρύτων, που ακινητοποιήθηκε, λόγω κατολισθήσεων, κοντά στην περιοχή, Νιάματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να επιχειρήσουν μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ,για την απομάκρυνση χωμάτων και πετρών που έχουν κατολισθήσει.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ώστε να παράσχουν βοήθεια σε περίπτωση που χρειαστεί, ενώ οι επιβάτες αναμένεται να μεταφερθούν με λεωφορεία.

 Συναγερμός έχει σημάνει στα Καλαβρύτα μετά από κατολίσθηση φερτών υλικών λόγω της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εγκλωβιστεί 90 επιβαίνοντες στον Οδοντωτό.

 Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, στο σημείο είναι σε εξέλιξη επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ. και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό περίπου 90 ατόμων.

Δήλωση Φωκίψνα Ζαΐμη

Άμεση ήταν ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη μετά την ακινητοποίηση συρμού του Οδοντωτού στη
θέση Νιάματα της γραμμής Διακοπτό - Καλαβρυτα με περίπου 90 επιβάτες. Ο κ. Ζαΐμης επικοινώνησε άμεσα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη για να συντονιστούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες. Στο σημείο σπεύδουν λεωφορεία από τον ΟΣΕ για την ασφαλή μετακίνηση των επιβατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η πυροσβεστική έχει κινητοποιηθεί με μεγάλη δύναμη από την ΕΜΑΚ και τις υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής ενώ έχει δοθεί εντολή να κινητοποιηθει και το ερπυστριοφόρο για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μεταφέρει κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις