Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στα δικαστήρια γιατί έκλεψε ένα καλσόν, ένα βαράκι και ξηρούς καρπούς

Πάτρα: Στα δικαστήρια γιατί έκλεψε ένα κ...

Συνελήφθη για ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Στον ανακριτή θα απολογηθεί σήμερα το πρωί ο άνδρας που συνελήφθη προχθές το απόγευμα σε super market στην οδό Νοταρά με την κατηγορία της ληστείας.

Αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Χθες προσήχθη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη, το βράδυ της Τετάρτης στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία και εξύβριση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία ο κατηγορούμενος, μετέβη σε κατάστημα υπεραγοράς και αφαίρεσε από τις προθήκες του προιόντα, τα οποία απέκρυψε στα ενδύματα του και επιχείρησε να εξέλθει από το κατάστημα, δίχως να καταβάλει το ανάλογο αντίτιμο. Επρόκειτο για ένα καλσόν και ένα βαράκι γυμναστικής.

Ο κατηγορούμενος έγινε αντιληπτός από υπάλληλο ασφάλειας, του καταστήματος, ο οποίος με τη συνδρομή υπεύθυνου του καταστήματος, του ζήτησαν να επιστρέψει τα προιόντα, ωστόσο ο κατηγορούμενος προκειμένου να τα διατηρήσει στην κατοχή του, άσκησε σωματική βία στους δυο υπαλλήλους, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια, ενώ παράλληλα τους εξύβρισε και τους απείλησε.

Άμεσα μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού οι αστυνομικοί του Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, οι οποίοι προσήγαγαν τον κατηγορούμενο στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, όπου συνελήφθη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις