Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναβάλνι: Ούτε λέξη από τον Πούτιν στην πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του αντιπάλου του

Ναβάλνι: Ούτε λέξη από τον Πούτιν στην π...

Πιέσεις ασκεί η Δύση, ο πρόεδρος της Ρωσίας επέλεξε όμως να μην κάνει καμία αναφορά στο συμβάν αλλά να εξάρει τις εργασίες της Gazprom

Σιγή ασυρμάτου από τον Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την κατακραυγή που προκάλεσε ο θάνατος του Αλεξέι Ναβάλνι και με τη Δύση να πιέζει το Κρεμλίνο για τη διαλεύκανση των αιτιών που οδήγησαν στον θάνατο τον ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης.

Ρωσία: Πάνω από 340 συλλήψεις σε εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλεξέι Ναβάλνι

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην πρώτη εμφάνισή του, μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του αντιπάλου του στο κελί των φυλακών υψίστης ασφαλείας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έκανε καμία αναφορά στο γεγονός που έχει ταρακουνήσει τη Ρωσία κι όλο τον κόσμο, όσον αφορά στις τρομακτικές πρακτικές καταστολής από πλευράς Μόσχας.

Ναβάλνι: Από “σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου” πέθανε, λέει η φυλακή - Μυστήριο με τη σορό του

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν αναφέρθηκε ούτε για ένα λεπτό στον θάνατο του πολιτικού του αντιπάλου σε μία εμφάνιση που έγινε με σκοπό να συγχαρεί την κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου Gazprom για τα 31 χρόνια ζωής της.

Το σχετικό βίντεο δημοσίευσε το Κρεμλίνο. Σε αυτό, ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρει ότι είναι «ευχαριστημένος για την ευκαιρία να συγχαρεί τους βετεράνους της εθνικής βιομηχανίας φυσικού αερίου» και το «μισό εκατομμύριο προσωπικό της Gazprom».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις