Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Στην αποψινή εκδήλωση για τις "Καλλιπάτειρες" η Κατερίνα Παναγοπούλου

Πάτρα: Στην αποψινή εκδήλωση για τις &qu...

Στις 9μμ στο myway

Σε θεσμό έχει καταστεί η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς που διοργανώνουν τα μέλη του Παραρτήματος Πάτρας του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου «Καλλιπάτειρα».
Φέτος το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» (απόψε στις 9 στο My Way) ανοίγει την αγκαλιά του και ενισχύει τις γυναίκες και τους άνδρες των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών.

Αγκαλιάζει και ενισχύει ήρωες της διπλανής πόρτας που δοκιμάστηκαν σκληρά αλλά ύψωσαν το κεφάλι και δίνουν το δικό τους αγώνα με παραδειγματικό τρόπο.

Το «παρών» θα δώσει και φέτος η πρόεδρος του Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και πρέσβειρα στην Ευρώπη για τον Αθλητισμό την Ανοχή και του Ευ Αγωνίζεσθαι Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η εκπρόσωπος του Σωματείου Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη θα υποδεχθούν τους Πατρινούς στη μεγάλη γιορτή της Αγάπης και της πολύπλευρης προσφοράς στον τόπο μας.

Το φετινό «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» πλαισιώσει η καταξιωμένη σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και στο πιάνο θα την συνοδεύει ο Δημήτρης Γιάκας.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και με υποστηρικτές το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight