Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης θα κληθούν να πάρουν επώδυνες αποφάσεις

Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης θα κληθο...

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Παγιδευμένοι» είδαμε πως: Ο Δημήτρης ταράζεται όταν λαμβάνει ένα e- mail από άγνωστο αποστολέα, το οποίο ανατρέπει ριζικά τα δεδομένα που είχαν μέχρι στιγμής για την υπόθεση του Άκη.

Το προωθεί στον Ανδρέα και τον Σταύρο, οι οποίοι αναλαμβάνουν να το διερευνήσουν μυστικά.

Ο Θοδωρής, με τη βοήθεια μπράβων, αρπάζει τον Μίλτο και τον κρατά για να του αποκαλύψει ποιος άλλος γνωρίζει την αλήθεια για τη δολοφονία του Άκη. Αυτό που θα ανακαλύψει σ’ αυτή τη συνάντηση θα τον παγώσει. 

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 35: Ο Θοδωρής συνειδητοποιεί σοκαρισμένος ότι ο Αλέκος και ο Μίλτος έχουν στα χέρια τους ακράδαντα στοιχεία για την ενοχή της Λίνας. Η εκδρομή της Άννας και του Δημήτρη λήγει άδοξα. Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος προσπαθούν να καταλάβουν ποιο είναι το σχέδιο του Χατζή. Παράλληλα, η Άννα, μετά από ένα τηλεφώνημά του, πηγαίνει στο γραφείο του για να μιλήσουν έξω από τα δόντια κι εκείνος την εκβιάζει ανοιχτά.

Η Λίνα παλεύει με τους εφιάλτες της και ετοιμάζεται να ομολογήσει, στην Αστυνομία, όλη την αλήθεια για τον φόνο του Άκη. Όταν οι γονείς της και η Ειρήνη το ανακαλύπτουν, τρέχουν να τη βρουν σε πανικό. Όμως, ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα θα τους σταματήσει. Όταν ο Θοδωρής μάθει τι πάει να κάνει η Λίνα, θα προσπαθήσει κι εκείνος να την προλάβει. Θα τα καταφέρει;

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 36: Υπό τον φόβο των εξελίξεων, η ήδη συναισθηματικά φορτισμένη Άννα είναι σε εγρήγορση. Κι ενώ ο Δημήτρης σκέφτεται πώς θα ανακαλύψει αν όντως η Λίνα σκότωσε τον Άκη, το βίντεο που του στέλνει ανώνυμα ο Αλέκος, έρχεται να το επιβεβαιώσει. Το σοκ του μεγαλώνει, όταν – αποκαλύπτοντας αυτή την πληροφορία στην Άννα – θα καταλάβει ότι εκείνη το γνώριζε. Ένα μεγάλο δίλημμα ορθώνεται μπροστά τους και έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στη σχέση τους, τις οικογένειές τους και τις αξίες τους. Και οι δύο θα κληθούν να πάρουν σκληρές και επώδυνες αποφάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight