Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα και Βαλεντίνος: Πόσα τριαντάφυλλα αναμένεται να πωληθούν- «Τρέχουμε και δεν φτάνουμε» λένε ανθοπώλες και ζαχαροπλάστες

Πάτρα και Βαλεντίνος: Πόσα τριαντάφυλλα ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τι προτιμούν οι ερωτευμένοι

Την τιμητική τους έχουν σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, τα ανθοπωλεία και τα ζαχαροπλαστεία.

Τα λουλούδια, βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης των ερωτευμένων καθώς πρόκειται για το πιο δημοφιλές δώρο τη συγκεκριμένη ημέρα. Πρώτη επιλογή φυσικά, τα κόκκινα τριαντάφυλλα, οι τουλίπες αλλά και άλλα λουλούδια της εποχής.

Από πολύ νωρίς το πρωί, τα ανθοπωλεία της Πάτρας, κατακλύζονται από κόσμο, με τον πρόεδρο Νίκο Ανδρικόπουλο, να λέει χαρακτηριστικά στο thebest.gr «από τις 6.30 το πρωί δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα. Γίνεται «μάχη» και όσο περνά η ώρα, η κίνηση ολοένα και αυξάνεται. Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και σε αυτό συμβάλει και σημερινή καλοκαιρία, που βοηθά πολύ στην αγορά. Περιμένουμε ότι θα πουλήσουμε τουλάχιστον 4.000 τριαντάφυλλα το κάθε ανθοπωλείο, οπότε αν το πολλαπλασιάσουμε επί του 20 που υπάρχουν στην Πάτρα, πραγματικά βγαίνει ένα τεράστιος όγκος λουλουδιών. Η κίνηση έχει ξεκινήσει από χθες και σήμερα κορυφώνεται. Ο κόσμος την προτιμάει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σε καμία περίπτωση δεν της γυρίζει την πλάτη».

Η σοκολάτα, επίσης, αποτελεί συνώνυμο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, με τους ερωτευμένους να επιλέγουν κουτάκια με σοκολατάκια και θεματικές για να «γλυκάνουν» τους συντρόφους τους. «Τρέχουμε και δε φτάνουμε» αναφέρει στο thebest.gr και ο πρόεδρος των ζαχαροπλαστών Πάτρας, Ταξιάρχης Κάππας: «Υπάρχει κίνηση από το πρωί αλλά για εμάς η αποκορύφωση θα είναι προς το βράδυ. Κόκκινες και λευκές καρδιές από σοκολάτα ή με μηνύματα αγάπης σε όλες τις γλώσσες, όπως love, ti amo, Je t'aime. Επίσης, αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο έρωτας αφορά όλες τις ηλικίες, από 15 μέχρι 60-70 ετών. Παλαιότερα η μέρα αυτή, αφορούσε κυρίως νεαρότερες ηλικίες ωστόσο βλέπουμε ότι και οι μεγαλύτεροι έχουν αφουγκραστεί το αίσθημα της ημέρας και την γιορτάζουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις