Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες σε εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πάτρα: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες σε εσ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τι θα προτιμήσουν οι απανταχού ερωτοχτυπημένοι

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι ρυθμοί των καταστημάτων εστίασης, όσον αφορά την προετοιμασία για τη διακόσμηση αλλά και το μενού είναι πυρετώδεις.

Τα εστιατόρια της Πάτρας, αναμένεται να ξεχειλίσουν από μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς και περιμένουν τους απανταχού ερωτοχτυπημένους.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα, ο κόσμος βγαίνει έξω, απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Αυτό είναι δεδομένο. Είναι μια διαφορετική, καθημερινή που έχει αγάπη. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μικροί και μεγάλοι, βγαίνουν κάνουν την βόλτα τους και πηγαίνουν για φαγητό» επισημαίνει στο thebest.gr το μέλος του Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ Θάνος Παπανικολόπουλος και συνεχίζει: «Σχεδόν όλα τα εστιατόρια της Πάτρας, ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό. Κάποιοι θα έχουν και μουσική λάιβ για εκείνο το βράδυ, με ερωτικά τραγούδια, ενώ προσαρμόζουν και το μενού τους. Η διακόσμηση των καταστημάτων αλλάζει και γεμίζουν με καρδιές, βάζουν μπαλόνια κ.ο.κ. ενώ σε κάποια καταστήματα θα υπάρχουν και happening. Συνήθως, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν υπάρχουν προκρατήσεις γιατί ο κόσμος προτιμά να κάνει την βόλτα του και να επιλέξει εκείνη την ώρα που θα καθίσει για το φαγητό του. Είναι ελάχιστα τα καταστήματα που χρειάζεται να κάνει ο κόσμος κράτηση».

Στο φουλ οι παραγγελίες στα ζαχαροπλαστεία  

Οι ζαχαροπλάστες της Πάτρας, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επιστρατεύουν τη δημιουργική τους διάθεση, με διαφόρων τύπων σοκολάτες, τούρτες ή ακόμη και ατομικά γλυκά, και παρουσιάζουν την αγιοβαλεντίνικη θεματική της ημέρας, με το κόκκινο χρώμα να έχει την τιμητική του. Μιλώντας, στο thebest.gr ο πρόεδρος των ζαχαροπλαστών Πάτρας Ταξιάρχης Κάππας, αναφέρει: «Ήδη έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε τα ιδιαίτερα γλυκά για εκείνη την ημέρα γιατί έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες και μέχρι την Τετάρτη πρέπει να είναι όλα έτοιμα. Οι κόκκινες καρδιές είναι στο φόρτε τους. Με βάση και τα προηγούμενα χρόνια, από την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις, με αποκορύφωμα φυσικά την Τετάρτη, αν και ήδη από χθες και σήμερα το ενδιαφέρον είναι έντονο. Τα δυο είδη που διαχρονικά αγοράζουν οι ερωτευμένοι είναι οι τούρτες σε σχήμα καρδιάς και οι σοκολάτες».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις