Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυφάδα: Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία – Πληροφορίες για τραυματίες

φωτο αρχείου

φωτο αρχείου

Φέρονται να τραυματίστηκαν βαριά

Άγνωστος εισέβαλλε μέσα στην ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και άνοιξε πυρ το πρωί της Δευτέρας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τους πυροβολισμούς υπάρχουν τραυματίες και εικάζεται πως έχουν φέρουν βαριά τραύματα.

Ο άνδρας βρίσκεται ταμπουρωμένος μέσα στην εταιρεία, ενώ έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ετοιμάζεται επιχείρηση των ΕΚΑΜ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένοπλος, ο οποίος φέρεται να είναι πρώην υπάλληλος της εταιρείας, άνοιξε πυρ στα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση με την πλατεία Φλέμινγκ και τραυμάτισε τρία άτομα, οι δύο εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ταμπουρωμένος ο δράστης
 

Ο ένοπλος παραμένει ταμπουρωμένος στα γραφεία της εταιρείας, ενώ μέσα στο κτίριο υπάρχουν άτομα. Ο δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι 70χρονος, ενώ τα κίνητρά του δεν είναι ακόμα σαφή. Πάντως οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν ακόμα με τον δράστη.

Στο σημείο τα ΕΚΑΜ και διαπραγματευτής
 

Αυτή την ώρα, στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις των ΕΚΑΜ και ασθενοφόρα. Οι Αρχές δεν γνωρίζουν τι οπλισμό φέρει ο δράστης και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση των εργαζόμενων και τον αφοπλισμό του, ενώ στα γραφεία της ναυτιλιακής πηγαίνει και διαπραγματευτής.

 

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις