Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με τον Κώστα Πηλαδάκη μας ένωναν οι αναμνήσεις

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με τον Κώστα Πηλ...

Μιλάει για τον χωρισμό της, τους δύο γιούς και για το αν είναι ερωτευμένη

Για το τέλος του γάμου της με τον Κώστα Πηλαδάκη, του δυο γιούς της και το αν είναι ερωτευμένη αυτό τον καιρό, μίλησε στο ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News» η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου. Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη η ηθοποιός δήλωσε ότι η αιτία του χωρισμού της ήταν ότι πλέον με το Κώστα Πηλαδάκη τους ένωναν τα δύο τους παιδιά και ωραίες αναμνήσεις.

Ακόμα είπε ότι δεν θα την τρόμαζε η ιδέα ενός ακόμη γάμου αρκεί να ερχόταν την κατάλληλη στιγμή και αυτό ακόμα ανήκει στο μέλλον. Επίσης μίλησε και για την επιθυμία της να αποκτήσει κάποια στιγμή ένα ακόμη παιδάκι και κατά προτίμηση κοριτσάκι.

Τονίζοντας ότι οι δύο γιοι της είναι το σπουδαιότερο πράγμα γι’ αυτήν στον κόσμο και εξηγώντας ότι έχει μια πολύ δεμένη και ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Τέλος στην ερώτηση για το να δηλώνει ερωτευμένη αυτόν τον καιρό απόφυγε ευγενικά την απάντηση λέγοντας ότι αυτό είναι κάτι που το συζητά πλέον μόνο με τους δικούς της ανθρώπους, βάζοντας και τέλος έτσι στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη.

Όπως είπε και η ίδια δεν θεωρεί τον εαυτό της υποχρεωμένο να απαντήσει γιατί δεν θεωρεί ότι προβάλλοντας την προσωπικής της ζωή θα τις προσφέρει κάτι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight