Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση με τη διοίκηση της Ένωσης Μηχανικών, είχε η βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου

Συνάντηση με τη διοίκηση της Ένωσης Μηχα...

Η Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών παρουσίασε τις προτάσεις της & συμφωνήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας της με την Νέα Αριστερά προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος επίλυσης των δίκαιων αιτημάτων τους

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΕΤΕΜ - Επιστημ. /Επαγγελμ. Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών, κ.κ. Δημόπουλο Δημήτριο και Σινογεώργο Κωνσταντίνο πραγματοποίησε, εκ μέρους της Νέας Αριστεράς, η βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου.

Στην συνάντηση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκαν τα επείγοντα θέματα που απασχολούν επί πολλά χρόνια και που αδικούν κατάφορα τους Πτυχιούχους Μηχανικούς των ΤΕΙ, τα οποία είναι τα εκκρεμή επαγγελματικά δικαιώματα για τις ειδικότητές τους, όσο και η απροθυμία της Πολιτείας να προχωρήσει στη νομοργάνωση του Φορέα τους.

Τέλος, η Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών παρουσίασε τις προτάσεις της και συμφωνήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας της με την Νέα Αριστερά προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος επίλυσης των δίκαιων αιτημάτων τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις