Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Ίος: Η βρετανική «The Sun» την ξεχωρίζει ως την έκπληξη του επόμενου καλοκαιριού!

Ίος: Η βρετανική «The Sun» την ξεχωρίζει...

«Μπορούμε να έχουμε λίγο παραπάνω Ίο, παρακαλώ;» διερωτάται η εφημερίδα «The Sun»

«Μπορούμε να έχουμε λίγο παραπάνω Ίο, παρακαλώ;» διερωτάται η εφημερίδα «The Sun» στο τέλος ενός πρόσφατου ταξιδιωτικού άρθρου που «υμνεί» το Κυκλαδίτικο νησί του Ομήρου.

 Ο συντάκτης του εκτενούς αφιερώματος δηλώνει γοητευμένος με τη νεανική αύρα και τη θετική ενέργεια που εκπέμπει το νησί, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε το περασμένο καλοκαίρι, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Ιητών.

 Παράλληλα καταγράφει την προσπάθεια που γίνεται ώστε ο προορισμός να αναπτύξει και να αναδείξει τις υπόλοιπες ενδιαφέρουσες διαστάσεις του. Διαθέτει πληθώρα επιλογών και δραστηριοτήτων και καλύπτει απόλυτα κάθε επιλογή και γούστο με τις εναλλακτικές δραστηριότητες που προσφέρει, τα φεστιβάλ που διοργανώνει και τα πολύ ενδιαφέροντα ιστορικά μνημεία όπως ο τάφος του Ομήρου και ο προϊστορικός οικισμός του Σκάρκου, που μπορεί κανείς να θαυμάσει.

Ποια ελληνικά νησιά αποθεώνουν οι Σουηδοί - Δείτε τη λίστα

Ο ελληνικός προορισμός που είναι μέσα στους 24 κορυφαίους του κόσμου για το 2024

 Φυσικά αξιόλογες εμπειρίες αποτελούν η γαστρονομία, ο θαλάσσιος τουρισμός και τα μονοπάτια που θα σε βγάλουν σε σημεία αξιομνημόνευτα!

«Ίος σημαίνει ενέργεια»4Για τη «Sun», η Ίος αποτελεί ιδανικό μέρος για οικογένειες με μικρά παιδιά, ερωτευμένα ζευγάρια, φυσιολάτρες, πεζοπόρους, ταξιδιώτες εκτός υψηλής σεζόν, αλλά και «empty nesters», γονείς με παιδιά που πλέον έχουν μεγαλώσει. «Ίος σημαίνει ενέργεια. Το αίσθημα ανανέωσης που προσφέρει απλόχερα το νησί, επιδιώκουμε να το διατηρήσουμε και να το αναδείξουμε αναπτύσσοντας διαφορετικές πτυχές, όπως οι ειδικές μορφές τουρισμού, ο πολιτισμός και οι αθλητικές διοργανώσεις. Η σημαντική αύξηση στην επισκεψιμότητα σε μήνες εκτός τουριστικής αιχμής όπως ο Μάιος, ο Ιούνιος, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριοςεπιβεβαιώνει πως είμαστε στον σωστό δρόμο», δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ιητών Αντώνης Μέττος.

 Παράλληλα ο Δήμος Ιητών επιδιώκει να εμπνεύσει τους φίλους του προορισμού μέσα από το νέο βίντεο σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο Ios Festival, το οποίο διανθίστηκε από συναυλίες, εικαστικά δρώμενα, μουσικές, χορούς και εκθέσεις.
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life