Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα ο Γ.Γ. του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ- Στο επίκεντρο η ακρίβεια

Στην Πάτρα ο Γ.Γ. του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ- Στο ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στην Πάτρα βρίσκεται ο Γ.Γ. του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο οποίως νωρίτερα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στην εκδήλωση που πραγαμτοποιήθηκε χθες Κυριακή στην Πάτρα με ομιλητή τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Την εκδήλωση- ανοικτή αυζήτηση με αυτοδιοικητικούς διοργάνωσε το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου,  στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (Πλατεία Γεωργίου Α’ 25).

Επίσςης ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στο ζήτημα της ακρίβειας και σε μια δράση που θα γίνει σήμερα, όπου θα μοιραστούν φυλλάδια στους πολίτες  "και θα συζητήσουμε μαζί τους πάνω στα πολύ σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα".

Επισήμανε ότι " δυστυχώς εδώ και περισσότερο από τρία χρόνια διαρκεί ένα σημαντικό κύμα ακρίβειας που έχει οδηγήσει τις  τιμές σε όλα σχεδόν τα προϊόντα στην Ελλάδα, πάνω από τον μέσο όρο των τιμών στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Είναι εντελώς παράλογο".

Ο κ. Σπυρόπουλος απέδωσε το φαινόμενο στην απουσία, όπως είπε ελέγχων στην αγορά. "Το ΠΑΣΟΚ εδώ και τρεισίμιση χρόνια φωνάζει όσον αφορά στην ανυπαρξία των ελέγχων στην αγορά. Η αρμόδια αρχή είναι υποστελεχωμένη, δεν υπάρχουν οι έλεγχοι που θα έπρεπε", είπε.

 

Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας θα γίνει σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου  στις 19:00 στο κέντρο «ΑΣΤΕΡΙΑ», (Όθωνος Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων).
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο βουλευτής του Νομού Αχαΐας και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, καθώς και ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις