Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ασπρόπυργος: Ανήλικοι σταμάτησαν διερχόμενο ΙΧ και αποπειράθηκαν να ληστέψουν την οδηγό

Ασπρόπυργος: Ανήλικοι σταμάτησαν διερχόμ...

Η οδηγός πρόλαβε και κλείδωσε τις πόρτες με τους ανήλικους δράστες να προκαλούν φθορές στο αυτοκίνητό της για να ανοίξει

Συμμορία ανήλικων ληστών επιτέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (2/2) σε διερχόμενη οδηγό από την Περιφερειακή Αιγάλεω, στο ύψος του Ασπροπύργου και του κοντινού καταυλισμού Ρομά.

Ένας 14χρονος με τρεις ακόμη άγνωστους συνεργούς του ανέκοψαν την πορεία διερχόμενου αυτοκινήτου που οδηγούσε μία γυναίκα με σκοπό την ληστεία. Το θύμα παρά τον τρόμο που της προκάλεσαν, πρόλαβε να κλειδώσει τις πόρτες και οι δράστες προσπάθησαν με μανία να το ανοίξουν, προκαλώντας φθορές σε αυτό.

Η γυναίκα κράτησε την ψυχραιμία της και κατάφερε να τους ξεφύγει ενώ λίγο πιο κάτω βρήκε μία διερχόμενη περιπολία της ΟΠΚΕ και τους ενημέρωσε, δίνοντας και την περιγραφή των ανήλικων δραστών.

Έκλεψαν αυτοκίνητο ηλικιωμένου στο κέντρο της Αθήνας - Μέσα βρισκόταν η γυναίκα του

 Στη συνέχεια, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου για να υποβάλει μήνυση και εκείνη την ώρα οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προσήγαγαν τον 14χρονο τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα το θύμα ως τον δράστη που της προκάλεσε τις φθορές στο αυτοκίνητό της και συνελήφθη.

Μάλιστα, κατά τον έλεγχο των στοιχείων του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως εκκρεμούσε σε βάρος του 14χρονου δράστη ένταλμα της Ανακρίτριας Ανηλίκων που είχε εκδοθεί από τον περασμένο Ιανουάριο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και εκτελέστηκε και το ένταλμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις