Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

MasterChef: Αποχώρησε πρώτη και άφησε πίσω την μαύρη ποδιά

MasterChef: Αποχώρησε πρώτη και άφησε πί...

Ποια έφυγε πρώτη από το MasterChef;

Για μια ύστατη μάχη στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν η Τάνια και η Ρένα, το βράδυ της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR.

 Μια μάχη που έμελλε να προσφέρει στο τέλος το εισιτήριο της παραμονής στον διαγωνισμό μόνο σε μία εκ των δύο παίκτρια.

Από την δοκιμασία αποχώρησης εξαιρέθηκε, νωρίς νωρίς, η Γεωργία μιας και κατόρθωσε να κερδίσει στην «τελική δοκιμή» και να ανέβει στον εξώστη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες στου ριάλιτι μαγειρικής. Έτσι, στην κουζίνα του MasterChef έμειναν για να διαγωνιστούν οι δυο άλλες παίκτριες με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι δυο παίκτριες  είχαν να αντιγράψουν τέσσερα πιάτα που τους παρουσίασε ο καλεσμένος σεφ, Γιάννης Μαρκαδάκης. Σε αυτή την απαιτητική δοκιμασία, ωστόσο, δεν έλειψαν τα λαθάκια και οι μικρές αστοχία οι οποίες ήταν και αυτές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην βαθμολογία που έβαλαν οι κριτές του MasterChef μαζί με τον καλεσμένο τους.

Έπειτα από την δοκιμή των πιάτων, δίχως να γνωρίζουν ποια παίκτρια επιμελήθηκε ποια πιάτα, η απόφαση πάρθηκε και είχε κριθεί το αποτέλεσμα της αποχώρησης.

 Έτσι λοιπόν, με σκορ μόλις 17 βαθμούς, η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το νέο κύκλο του Masterchef είναι η Ρένα. «Δίκαιοι οι κριτές για άλλη μια φορά μαζί μου. Ήταν μια λειψή προσπάθεια η αποψινή» παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, πρώην πια παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight