Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευρωεκλογές 2024: Τα πρώτα ονόματα που "φλερτάρουν" με τα ψηφοδέλτια

Ευρωεκλογές 2024: Τα πρώτα ονόματα που &...

Ήδη φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» ορισμένοι υποψήφιοι

Αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές με τα κόμμα να πραγματοποιούν τις πρώτες τους συσκέψεις για να αποφασίσουν ποια ονόματα θα τοποθετήσουν στα ψηφοδέλτιά τους.

Ήδη φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» ορισμένοι υποψήφιοι.

Το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ αναμένεται να είναι η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Πύρος Δήμας και ο Δημήτρης Τσιόδρας μαζί με τους Βαγγέλη Μειμαράκη, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Σε ό,τι αφορά το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, φαίνεται πως θα βρίσκεται ο Κώστας Αρβανίτης και η Έλενα Κουντουρά, ενώ είναι πιθανό να δηλώσει υποψηφιότητα και ο πρώην μπασκετμπολίστας, Νίκος Παππάς, καθώς και η Διάνα Βουτυράκου και ο Γιώργος Τσίπρας.

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Αναφορικά με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος φαίνεται πως θα είναι στη λίστα των υποψηφίων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν επίσης υποψήφιους τον Νίκο Παπανδρέου, τον Φίλιππο Σαχινίδη, τον Γιάννη Μανιάτη, τον Βασίλη Σκουντή, τον Σάκη Αρναούτογλου και τον Ηλία Κικίλια.

Τέλος, στη Νέα Αριστερά η Έφη Αχτσιόγλου είναι από τα ονόματα που ακούγεται πως θα βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο, ενώ η πληροφορίες κάνουν λόγο για προσπάθεια προσέγγισης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις