Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Νέα κατάθεση δίνει σήμερα ο 50χρονος για τη δολοφονία του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Νέα κατάθεση δίνει σήμερα ο 5...

Συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα οι έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου από το οποίο εκτιμάται οτι πυροβολήθηκε

Στα δικαστήρια Μεσολογγίου θα βρεθεί το πρωί της Τρίτης ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, προκειμένου να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση.

Οι έρευνες της αστυνομίας που συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα εστιάζουν στον εντοπισμό του όπλου, από το όποιο εκτιμούν ότι πυροβολήθηκε ο 31χρονος, εκτιμώντας ότι θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο.

 Παράλληλα αναζητούν και το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Κούτσικου, από το οποίο θεωρούν ότι μπορεί να προκύψουν σημαντικά στοιχεία, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί από τα ρούχα και τα υποδήματα του θύματος.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία και πληροφορίες τόσο μέσα από καταθέσεις όσο και από την επανεξέταση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφάλειας. Επαναξιολογούνται δε στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ.


 
 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις