Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Νέες καταθέσεις από φίλους του 50χρονου - Ψάχνουν ακόμη το όπλο του φόνου

Μεσολόγγι: Νέες καταθέσεις από φίλους το...

Οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κουτσικου

Την ώρα που ο 50χρονος προφυλακισμένος κρεοπώλης, βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, αρνείται την εμπλοκή του στο έγκλημα, νέα στοιχεία και καταθέσεις έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με το Star, ενδιαφέρον έχουν όσα κατέθεσαν για τη συμπεριφορά του 50χρονου κρεοπώλη δύο φίλοι του 30χρονου αλλά και του ίδιου.

Η πρώτη κατάθεση είναι του 30χρονου κοινού τους φίλου ο οποίος και τους γνώρισε. Ο 30χρονος λοιπόν κατέθεσε για ένα περιστατικό, με πρωταγωνιστή τον κρεοπώλη, δέκα ημέρες πριν την δολοφονία. «Κάποια στιγμή στο σπίτι μου, δέκα ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη, στον ύπνο του ο κρεοπώλης είπε "θα σε θάψω χωρίς παπά”. Το άκουσα και εγώ και ο πατέρας μου. Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, ο κρεοπώλης ήταν ψύχραιμος και ψυχρός. Του είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε για να βρούμε τον Μπάμπη και μας είπε "πάτε και θα έρθω και εγώ”. Τον είδα αρκετά ψυχρό και επειδή τον ξέρω αρκετά χρόνια μου έκανε εντύπωση η στάση του», φέρεται να είπε.

Ο κουμπάρος του θύματος μάλιστα αναφέρθηκε στο πώς ήταν ο Μπάμπης, εξαιτίας του ποσού που δεν του επέστρεφε ο κρεοπώλης: «Ξέρω ότι ο Μπάμπης είχε ξαναδανείσει πιο παλιά στον κρεοπώλη. Το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη. Είχε πει ότι θα τον ξεχρέωνε, μετά τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς».

Στο μικροσκόπιο το DNA – Ψάχνουν το κινητό και την καραμπίνα

Την ίδια ώρα με αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την αντιπαραβολή του γενετικού υλικού του κατηγορούμενου με το DNA που συλλέχθηκε από τα νύχια του θύματος. Αν και τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί για την υπόθεση είναι πολλά και σημαντικά, ο εντοπισμός του DNA του κρεοπώλη στα νύχια του Μπάμπη θα «έδενε» απόλυτα την υπόθεση και θα αποδομούσε έτη περαιτέρω τους ισχυρισμούς του 50χρονου ο οποίος, αν και έχει βρεθεί ψευδόμενος ουκ ολίγες φορές, συνεχίζει με επιμονή να αρνείται την εμπλοκή του στο έγκλημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στο σημείο που βρέθηκε η σορός του 31χρονου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρουν το κινητό και την καραμπίνα του η οποία εκτιμάται ότι είναι και το όπλο του εγκλήματος. Καλά ενημερωμένες πηγές εξήγησαν στο «ΘΕΜΑ» πως ο εντοπισμός του κινητού του Μπάμπη θα έδινε σημαντικές απαντήσεις για το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα, συμπληρώνοντας ωστόσο πως ο εντοπισμός του είναι εξαιρετικά δύσκολος.

Όσον αφορά στην καραμπίνα του Μπάμπη, οι ίδιες πηγές εμφανίστηκαν πιο αισιόδοξες αναφορικά με τις πιθανότητες να βρεθεί, προσθέτοντας πως στην περίπτωση αυτή θα αποτελούσε πολύ σημαντικό στοιχείο για το «δέσιμο» της υπόθεσης καθώς μέσα από τα αποτυπώματα θα ταυτοποιούνταν κατά απόλυτο τρόπο ο δράστης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις