Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

"Κωστής Παλαμάς" Επιμόρφωση μαθητών για την πολιτιστική μας κληρονομιά

"Κωστής Παλαμάς" Επιμόρφωση μα...

Μια σημαντική προσπάθεια του Κέντρου Πολιτισμού-Ολυμπισμού και του Συλλόγου Καλών Τεχνών Κωστή Παλαμά με στόχο την επιμόρφωση των μαθητών μας σε θέματα Πολιτισμού και Φροντίδας του περιβάλλοντος

Μια σημαντική προσπάθεια του Κέντρου Πολιτισμού-Ολυμπισμού και του Συλλόγου Καλών Τεχνών Κωστή Παλαμά με στόχο την επιμόρφωση των μαθητών μας σε θέματα Πολιτισμού και Φροντίδας του περιβάλλοντος.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Καλών Τεχνων "Κωστής Παλαμάς", αναφέρει: "Στην καλαίσθητη αίθουσα Τέχνης «Gallery Ωδείο», του Κέντρου Πολιτισμού-Ολυμπισμού «Κωστή Παλαμά» ξεκίνησε μια σημαντική πρωτοβουλία, το εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα για παιδιά Δημοτικού για να γνωρίσουν την μοναδική μας Πολιτιστική Κληρονομιά και να συμμετέχουν σε διαδραστικές δράσεις ανακύκλωσης υλικών που σκοπεύουν στην προστασία και την φροντίδα του περιβάλλοντος.
Ο καθηγητής, Δρ.Μαλλιάς Θεόδωρος με οπτικοακουστική παρουσίαση ανέπτυξε στα παιδιά την α)σημαντικότητα του Πολιτισμού για την ύπαρξη κάθε λαού καθώς και τις πέντε κύριες ενότητες που συγκροτούν την Πολιτιστική μας Κληρονομιά(Γλώσσα-Τέχνες-Παράδοση-Ήθη-Έθιμα-Αθλητισμός-Θρησκεία).
Αναφέρθηκε στην συμβολή των Τεχνών(Ζωγραφική-Γλυπτική-Ποίηση-Μουσική-Χορός-Θέατρο-Αρχιτεκτονική) στην Πολιτιστική ανάπτυξη κάθε περιοχής και ανέλυσε τον θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων ως Παγκόσμιο και Διαχρονικό Πολιτιστικό γεγονός.
Σημαντική επίσης η συμβολή της Ιδρύτριας της Κοιν.ΣΕΠ Liofyllo Αλεξάνδρας Μακρυγεώργου η οποία ανέπτυξε τα οφέλη που παρέχονται με τη χρησιμοποίηση των ηλιόφιλων και την χρησιμότητα της ανακύκλωσης.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports