Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Tulum Uptown: Ο Τόλης Φωτεινάτος και η ομάδα του δημιούργησαν ένα "fun restaurant" με ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών και περιζήτητους dj’s

Tulum Uptown: Ο Τόλης Φωτεινάτος και η ο...

Σε ένα κτίριο– τοπόσημο για την πόλη

Το "Tulum Uptown" στα Ψηλαλώνια "ξύπνησε" ένα κτίριο–τοπόσημο για την πόλη. Μιλάμε βέβαια για το Μέγαρο Γκολφινόπουλου ή πρώην "Αλάμπρα", με τον εμβληματικό τρούλο και τη μεγαλοαστική αρχιτεκτονική εποχής. Ο Τόλης Φωτεινάτος και η ομάδα του δημιούργησαν ένα "fun restaurant" στις εντυπωσιακές σάλες του ισογείου και μάλιστα ήδη γιόρτασαν έναν χρόνο λειτουργίας! Τo εστιατόριο εστιάζει στο καλό φαγητό με διασκέδαση μαζί. Oι ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών και οι περιζήτητοι dj’s αποτελούν καθεστώς εδώ.

 "Προσφέρουμε μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα σε έναν πανέμορφο χώρο, με τιμές προσιτές για όλους. Ο κατάλογος είναι μικρός, αλλά γαστριμαργικά επίκαιρος, δίχως γκουρμέ επιτήδευση. Στοχεύουμε να απολαμβάνει ο κόσμος το δείπνο του και να παραμένει μαζί μας για πρώτο και δεύτερο ποτό. Αυτό άλλωστε πετύχαμε εδώ και πέντε καλοκαίρια στο "Tulum" στην παραλία Καστελόκαμπου, οπότε επιδιώκουμε να συμβεί και μέσα στην Πάτρα".

Όσοι συχνάζουν στο "Tulum Uptown" έχουν διαπιστώσει πως προσελκύει κοινό κάθε ηλικίας. Χαρούμενος νεαρόκοσμος στο stylish bar, παρέες με εκλεκτικά γευστικά γούστα στα τραπέζια με φόντο τις παραμυθένιες, vintage τζαμαρίες. Οι πόρτες ανοίγουν από το μεσημέρι και μετά, ως αργά το βράδυ καθημερινά και all day τα σαββατοκύριακα. Τα εμπνευσμένα ορεκτικά, τα λαχταριστά ζυμαρικά, αλλά και οι προτάσεις με κρέας και ψάρι έχουν αγαπηθεί πολύ.

Όπως μάθαμε, ο χώρος διατίθεται και για παντός είδους εκδηλώσεις και parties- μάλιστα η σαιζόν "άνοιξε" με βαπτίσεις που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Πάμε Ψηλαλώνια λοιπόν!

Tulum Uptown| Υψ. Αλωνίων 25, Πάτρα | T: 2611 814014

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life