Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

O Προμηθέας υποδέχεται το Περιστέρι

O Προμηθέας υποδέχεται το Περιστέρι

Δύο από τις τρεις ελληνικές ομάδες που θα είναι παρούσες στους «16» του BCL, θα τεθούν αντιμέτωπες

Το δεύτερο ντέρμπι του Σαββάτου (20/1, 20:15, ΕΡΤ3) μετά από εκείνο των Άνω Λιοσίων, θα γίνει στην Πάτρα.

Δύο από τις τρεις ελληνικές ομάδες που θα είναι παρούσες στους «16» του BCL, θα τεθούν αντιμέτωπες. Ο Προμηθέας θα υποδεχτεί το Περιστέρι bwin.
Ο Προμηθέας (3ος, 9-5) προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη του επί του Αμαρουσίου ενώ πριν από αυτήν είχε τρεις ήττες στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια του. Έχει ρεκόρ 6-1 στο «Δ.Τόφαλος», διασφαλίζοντας το θετικό, εντός έδρας, πρόσημο στην κανονική περίοδο για 7η συνεχόμενη σεζόν. Είναι κάτι που δεν κατάφερε μόνο στην παρθενική σεζόν του στη Stoiximan Basket League, το 2016-17 όταν είχε ρεκόρ 6-7.
Το Περιστέρι bwin (4ο, 8-6) προέρχεται από την πλευρά του, από την εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ mateco που ήταν η 8η στα τελευταία 11 παιχνίδια του στο φετινό Πρωτάθλημα, μετά το αρχικό 0-3. Εκτός έδρας έχει περιοριστεί σε μία νίκη σε έξι ματς –εκείνη επί του Αμαρουσίου για την 5η αγωνιστική- και θα πρέπει να κάνει μόνο νίκες για να αποφύγει το αρνητικό, εκτός έδρας πρόσημο. Είναι κάτι που έκανε για τελευταία φορά στη σεζόν 2019-20 όταν είχε απολογισμό 5-5 μακριά από την έδρα του.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports