Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάνε ότι κοιμάσαι - επόμενα επεισόδια: Ο βίαιος θάνατος του Σταματάκη συγκλονίζει το Κολλέγιο

Κάνε ότι κοιμάσαι - επόμενα επεισόδια: Ο...

Απόψε και την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45.

Ο βίαιος θάνατος του Σταματάκη συγκλονίζει το Κολλέγιο. Η σχέση Πέρσας με τον Νικόλα έχει πλέον αλλάξει, όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει. Η ξαφνική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να της αναθέσουν τη διεύθυνση του Κολλεγίου, επιδεινώνει τη θέση της.

 Από την πλευρά του, ο Νικόλας αποφασίζει να παραιτηθεί από το Κολλέγιο, ενώ η Πέρσα τού κρύβει τις απειλές από τον γονιό μαθητή, ο οποίος καταφέρνει μετά τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, να ξαναφέρει τον γιο του στο σχολείο.

Κάνε ότι κοιμάσαι – Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, Επεισόδιο 33ο
Ο βίαιος θάνατος του Σταματάκη συγκλονίζει τον κόσμο του Κολλεγίου. Ο Νικόλας προσφέρεται να φιλοξενήσει τη Λέτα, αλλά εκείνη είναι επιθετική, θεωρώντας τον, μαζί με τον Κάσδαγλη, υπεύθυνους για ό,τι συνέβη στην οικογένειά της.

 Τα στοιχεία που προσκομίζει η Μαργαρίτα στην κατάθεσή της, σε συνδυασμό με την απολογία του Βασίλη, βοηθούν την Αστυνομία να καταλήξουν στον δολοφόνο του γυμναστή και της Δέσποινας. Ο Βασίλης εξηγεί ότι ο Σταματάκης άρχισε να αλλάζει με την αφόρητη πίεση και τους εκβιασμούς που άρχισε να δέχεται και ότι, από ένα σημείο και μετά, έχασε τον έλεγχο κι έγινε επικίνδυνος.

Έχοντας μάθει την αλήθεια για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του, ο Γιώργος αποφεύγει τη Λέτα, αποφασίζει όμως να εκδικηθεί τον Σταύρο για την αιματηρή ίντριγκα που έστησε. Η Ζωή προειδοποιεί τον πατέρα της ότι αν επιμείνει με το διαζύγιο, δεν θα την ξαναδεί.

Η Δάφνη προτείνει στη Λέτα να μείνει μαζί τους. Η Μαργαρίτα έχει ενοχές που δεν κατέθεσε νωρίτερα τα στοιχεία για να προλάβει την τραγική αυτή κατάληξη. Ο Αχιλλέας επιμένει να στηρίξει τον Νικόλα για να γίνει ο νέος διευθυντής του σχολείου. Η Μπετίνα ζητάει από τον Τόλη να προσέχει τη συμπεριφορά του απέναντι στην οικογένειά της, αν δεν θέλει να τη χάσει οριστικά.

Η σχέση της Πέρσας με τον Νικόλα έχει πλέον αλλάξει, όσο κι αν προσπαθεί εκείνη να του εξηγήσει. Η ξαφνική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έρχεται να επιδεινώσει τη θέση της, όταν αποφασίζουν να της αναθέσουν τη διεύθυνση του Κολλεγίου. Ποιος στήριξε την υποψηφιότητά της; Από ποιον κινδυνεύει η Πέρσα; Τι χάος αφήνει πίσω του ο νεκρός Σταματάκης;

Κάνε ότι κοιμάσαι – Τρίτη 16 Ιανουαρίου, επεισόδιο 34ο
Ο Νικόλας αποφασίζει να παραιτηθεί από το Κολλέγιο. Η Πέρσα τού κρύβει τις απειλές από τον γονιό, ο οποίος καταφέρνει μετά τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, να ξαναφέρει τον γιο του.

Η Πέρσα κατηγορεί τη Χρύσα και το Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων που δεν την προστάτεψε ως μυστική μάρτυρα στην υπόθεση διακίνησης στο Κολλέγιο και την αφήνει τώρα απροστάτευτη στις απειλές του Δαμασκηνού.

Ο Λημνιός ζητάει τη βοήθεια του Ίκαρου. Του λέει ότι φοβάται για τη ζωή του και ότι είναι διατεθειμένος να ομολογήσει ό,τι έκανε στην Αστυνομία, για να μην τον εκτελέσουν αυτοί που τον έχουν κάνει στόχο. Η Άννα ζητάει από τη Χρύσα τη στήριξή της για να ανοίξει την υπόθεση του Λημνιού ξανά.

Ο Δαμασκηνός πιέζει τον Αχιλλέα και το Συμβούλιο του Κολλεγίου, θεωρώντας ότι γίνονται διακρίσεις σε βάρος του γιου του. Η Έφη δεν μπορεί πλέον να κάνει υπομονή με τον Σταύρο και απομακρύνεται, ενοχλημένη με την ανάμειξή του στα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Η Μαργαρίτα πιέζει τον Λάμπη να μιλήσει για να προστατέψει τη διευθύντρια του Κολλεγίου. Ο Λάμπης δεν μπορεί να πει σε κανέναν για την κακοποίηση που έζησε από τον γιο του Δαμασκηνού.

Ποιον υποπτεύεται η Ζωή ότι γέμισε τη Νομική με υβριστικές αφίσες εναντίον της; Τι κρύβει ο νέος μαθητής και με τη σιωπή ποιων ανθρώπων κατάφερε να επιστρέψει; Τι άλλο τον βαραίνει εκτός από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών;

Λίγα λόγια για τους νέους ρόλους
Ο ηθοποιός Λαέρτης Μαλκότσης υποδύεται τον Ιάκωβο Δαμασκηνό, τον γονιό του μαθητή, ο οποίος επιστρέφει στο Κολλέγιο, ενώ ο ηθοποιός Πάνος Κλάδης υποδύεται τον μαθητή Φλωρή Δαμασκηνό.

Ιάκωβος Δαμασκηνός: Αδίστακτος μεσάζοντας σε θέματα αγοράς οπλικών συστημάτων που θα εμπλέξει κομματικό στέλεχος της παράταξης της Καμβύση σε σκάνδαλο κατοχής και διακίνησης ανήλικης πορνογραφίας. Στην προσπάθειά του να προστατέψει τον γιο του, που επιστρέφει στο Κολλέγιο μετά από οριστική αποβολή, ο Δαμασκηνός θα στοχοποιήσει τον Νικόλα και θα τον διασύρει με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης, μέχρι να του κάνει τη ζωή εφιαλτική. Σε αυτό τον πόλεμο όμως έχει μία σκοτεινή αχίλλειο πτέρνα από το τρομακτικό παρελθόν του.

Φλωρής Δαμασκηνός: Ο μαθητής που αποβλήθηκε πέρυσι από το Κολλέγιο με κατηγορίες διακίνησης ουσιών εναντίον του και επιστρέφει με άλλοθι την προκατειλημμένη απόφαση του πρώην διευθυντή του σχολείου. Ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο που προσπαθεί να πείσει το περιβάλλον του ότι έχει αλλάξει από την πρόσφατη ποινή, αλλά συγχρόνως θα εμπλέξει τους συμμαθητές του σε παράνομους αγώνες και στοιχήματα. Έχει μια παθολογική σχέση εξάρτησης από τον πατέρα του, και τον στηρίζει με κάθε του ραδιουργία, όσο κι αν μοιάζει να αντιδρά στους περιορισμούς του.

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς
Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης
Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση
Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου
Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου
Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος
Executive producer: Άννα Λεμπέση
Παραγωγός: Νίκος Κάλης
Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.
Παραγωγή: ΕΡΤ
 

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight