Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Σαμαράς για ομόφυλα ζευγάρια - Καλεί βουλευτές και υπουργούς που διαφωνούν να καταψηφίσουν

Ο Σαμαράς για ομόφυλα ζευγάρια - Καλεί β...

Το αιχμηρό σχόλιο του Αντώνη Σαμαρά για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

"Θα λέμε στον λαό να ψηφίζει στις εκλογές και να μην απέχει και ταυτόχρονα σε βουλευτές και υπουργούς να απέχουν;", σχολίασε δηκτικά ο Αντώνης Σαμαράς ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή και της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

 
 Ειδικότερα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου, σημείωσε ότι για το επίμαχο νομοσχέδιο "Στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή".

 "Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον Ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον Ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;" σημείωσε ο κ. Σαμαράς, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαφοροποίησή του στη θέση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να επιτρέψει την αποχή από την ψήφιση του νομοσχεδίου.

 Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε την αποχή ως την πιο ενδεδειγμένη λύση στην ψηφοφορία για όσους βουλευτές και υπουργούς διαφωνούν με τον γάμο και την υιοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, αντί της καταψήφισης που θα τους έφερνε σε κόντρα με την κυβερνητική πλειοψηφία. Με την δήλωσή του ο κ. Σαμαράς που διαφωνεί ειδικά με την τεκνοθεσία, ουσιαστικά καλεί όσους διαφωνούν να καταψηφίσουν, ώστε ει δυναντόν να μην περάσει το νομοσχέδιο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις