Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Λουξ Επίσημος Υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Ανδρών για το 2024

Η Λουξ Επίσημος Υποστηρικτής της Εθνικής...

Η Λουξ στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό

Η Λουξ αποτελεί Επίσημο Υποστηρικτή της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Ανδρών για το 2024, στηρίζοντας για μια ακόμα χρονιά την «άνθιση» του αθλήματος εντός κι εκτός συνόρων.

Η τρέχουσα αθλητική περίοδος έχει ξεκινήσει με ιδιαίτερα θετική προοπτική καθώς η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί στο EURO 2024, που διεξάγεται στη Γερμανία, από τις 10 έως τις 28 Ιανουαρίου, έχοντας ως συμπαραστάτη τη Λουξ, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.  Η αχαϊκή εταιρία αναψυκτικών και χυμών επιλέγει να στηρίξει την Εθνική Ομάδα Χειροσφαίρισης Ανδρών, αποτελώντας σύμμαχό της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Η διοίκηση της Λουξ μοιράζεται την υπερηφάνεια, τη χαρά και την τιμή για τη σύμπραξη αυτή, στο πλαίσιο της οποίας, φέτος, η Εθνική Ομάδα Χειροσφαίρισης Ανδρών καλείται να εκπροσωπήσει τη χώρα στο εξωτερικό έχοντας στο πλευρό της το φίλαθλο κοινό.

Η Λουξ στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και «μάχεται» μαζί με τους αθλητές για την υγιή ανάπτυξη και την ανοδική πορεία διαφορετικών αθλημάτων σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά