Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσσήνη: Άνδρας με δυο όπλα έριχνε βροχή τις σφαίρες σε σπίτια

Μεσσήνη: Άνδρας με δυο όπλα έριχνε βροχή...

«Μας σημάδευε χωρίς λόγο»

Αδιανόητο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Μεσσήνη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, μόλις δέκα μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Το σκηνικό φαρ ουέστ που δημιουργήθηκε στη Μεσσήνη είχε συνολική διάρκεια περίπου 15 λεπτά, όπως μετέφερε δημοσιογράφος του «TV Best».

Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι σφαίρες έχουν σφηνωθεί μέσα σε τοίχους, παράθυρα και σε μπαλκόνια σπιτιών. Ο δράστης αφού δημιούργησε τον απόλυτο πανικό κραδαίνοντας δύο όπλα στα χέρια τους, έφθασε στο σημείο να απειλεί κατοίκους.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το MEGA δείχνει ένα άνδρα με δύο όπλα χειρός και να γαζώνει τα πάντα, ρίχνοντας βροχή τις σφαίρες στα σπίτια τριγύρω.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην εκπομπή του Live News κι ανέφερε: «Κοιμόμουν και βγήκα έξω από το σπίτι μου γιατί άκουσα να γίνεται ένας χαμός. Βλέπω έναν άνθρωπο με δύο όπλα από το πουθενά και να μας σημαδεύει χωρίς να ξέρουμε τον λόγο».

«Σε κεντρικό σημείο της πόλης πυροβολούσε επί 15 λεπτά μέσα στην πόλη, επικαλούμαι την αστυνομία και δεν έχει έρθει κανένας», τόνισε ο αυτόπτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις