Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

«Γιατί σε μάς Θεέ μου;» στις Γραμμές Τέχνης

«Γιατί σε μάς Θεέ μου;» στις Γραμμές Τέχνης

Οι ημέρες και οι ώρες των παραστάσεων

Η θεατρική παράασταση «Γιατί σε μάς Θεέ μου;», ανεβαίνει την Παρασκευή, στις Γραμμές Τέχνης, από τη θεατρική ομάδα "Είδωλο".

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:  "Η οικογένεια αποτελεί το πρώτο σχολείο της ζωής. Μέσα σ' αυτήν ο άνθρωπος ικανοποιεί τις βιολογικές και ψυχολογικές ανάγκες του, αποκτά κοινωνικές αρετές (ειλικρίνεια, φιλοπατρία κ.ά.), διδάσκεται ηθικές αξίες, διαμορφώνει και καλλιεργεί το χαρακτήρα του, αποκτά γνώσεις και λύνει τις απορίες του... Για εμάς οικογένεια είναι μια μαμά και ένας μπαμπάς, που προσπαθούν με κάθε τρόπο και κάθε θυσία να την μεγαλώσουν και η οποία είναι για αυτούς όλος τους ο κόσμος, ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων που παρά ταύτα, ανατρέφουν με όλη τους την αγάπη το παιδί τους. Οικογένεια με έναν μπαμπά ή με μια μαμά, οικογένεια με δύο μαμάδες ή με δύο μπαμπάδες, οικογένεια με γονείς ΑΜΕΑ ή οικογένεια από ξένη χώρα.. Σε αυτή την περίπτωση ο Γεράσιμος και η Αγλαΐα έχουν δείξει τον σωστό δρόμο και της αρετής στα παιδιά τους; Αυτά και άλλα πολλά θα τα δείτε στο έργο μας...

Σκηνοθεσία : Παναγιώτης Καραχάλιος

Τηλ : 6984035043

Ημερομηνίες 12-13-14 19-20-21 26-27-28 Ιανουαρίου Κάθε Παρασκευή Σάββατο 21.30 και Κυριακή 20.00

Κουστουμια Θεατρική Ομάδα Είδωλο Θέατρο Γραμμές Τέχνης Μαιζώνος 271

Παίζουν: Δημήτρης Σαρρής Πέγκυ Σφαέλου Μίλτος Στεφανάτος Μαρία Υφαντή Γιάννης Κατριβέσης Μαρία Γιαννοπούλου Άγγελος Κούρτης Αναστασία Νικολακοπούλου Βασίλης Πεφάνης Άντζελα Δημοπούλου Γωγώ Φωτοπούλου Πέγκυ Ψαράκη Άκης Πατρινός"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture