Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο Βασίλης Αϊβαλής δίνει τη σκυτάλη στον Βαγγέλη Καραχάλιο στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Ο Βασίλης Αϊβαλής δίνει τη σκυτάλ...

Οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. του ΤΕΕ θα γίνουν τον Μάϊο

Ο Βαγγέλης Καραχάλιος είναι ο νέος επικεφαλής της Δημοκρατικής Συνεργασίας Μηχανικών του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας μετά την παραίτηση του Βασίλη Αϊβαλή μετά από δυο θητείες.  

Ο κ. Καραχάλιος εξελέγη πρόεδρος αποσπώντας το 80% των ψήφων της παράταξης "Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών" στη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα του ΤΕΕ.

Για να εκλεγεί νεος προεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ πρέπει να παραιτηθει πρωτα ο Αιβαλής απο προεδρος της ΔΕ, επίσημα και να συγκληθει μεσα σε 10 ημέρες η Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ η οποία θα εκλέξει νεο πρόεδρο

Οι εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο του φορέα θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Μάιο.

Στην ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συνεργασίας Μηχανικών αναφέρεται:

"Χθες το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ολομέλεια της παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας, πλειοψηφούσας στο Περιφερειακό Τμήμα του ΤΕΕ  από το 2008.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η εκλογή του νέου επικεφαλής, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Πρόεδρο Βασίλη Αϊβαλή και θα ηγηθεί της παράταξης  σε μια εκ νέου νικηφόρα πορεία, για 6η συνεχή φορά, στις εκλογές της 19ης Μαΐου 2024.

Μετά από μια σχεδόν τετράωρη υποδειγματική δημοκρατική διαδικασία, σε πλήρη απαρτία του ψηφοδελτίου, εξελέγη ως νέος Πρόεδρος της παράταξης νίκης του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας ο Βαγγέλης Καραχάλιος, νυν Γενικός Γραμματέας του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, με το εμφατικό ποσοστό του 78% του σώματος . 

Η παράταξη ευχαριστεί τα μέλη της και δεσμεύεται στους Μηχανικούς της περιοχής μας ότι θα συνεχίσει να είναι στις επάλξεις ακόμη πιο δυναμικά για τα συμφέροντα των Μηχανικών, των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων αλλά και για μια ανθεκτική ανάπτυξη της περιοχής μας η οποία θα αναδεικνύει και θα υποστηρίζει τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις