Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκάνδαλο Επστάιν: Και το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ σε νέο έγγραφο – Αποκαλυπτικές περιγραφές

Σκάνδαλο Επστάιν: Και το όνομα του Ντόνα...

Τι περιλαμβάνεται σε νέο δικαστικό έγγραφο

Και το όνομα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ περιλαμβάνεται σε ένα νέο δικαστικό έγγραφο που αφορά τον Τζέφρι Επστάιν.

Εκτιμάται μάλιστα ότι πρόκειται για το περισσότερο επιβαρυντικό για τον Τραμπ, έως τώρα.

Ειδικότερα, το εν λόγω εκτιμάται ότι περιέχει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλησαν από τη Σάρα Ράνσομ, η οποία έχει κατηγορήσει τον Επστάιν για σεξουαλική επίθεση, στην αρθρογράφο Μορίν Κάλαχαν, σχετικά με περιστατικά που αφορούσαν τον Επστάιν και άλλους, συμπεριλαμβανομένου του Ντόναλντ Τραμπ.

 «[Μια] άλλη φίλη… ήταν ένα από τα πολλά κορίτσια που είχαν σεξουαλικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ… Μου εκμυστηρεύτηκε την περιστασιακή “φιλία” της με τον Ντόναλντ. Ο κ. Τραμπ έδειχνε σίγουρα να έχει κάτι μαζί της και μου είπε πώς συνέχιζε να μιλάει για το πόσο του άρεσαν οι ‘σκανδαλώδεις θηλές’ της», αναφέρεται στο έγγραφο.

«Γνωρίζω ακόμη ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Τραμπ στην έπαυλη του Τζέφρι στη Νέα Υόρκη σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς μια φορά συνάντησα την Τζεν για καφέ, λίγο πριν συναντήσει τον Τραμπ και τον Επστάιν μαζί στην έπαυλή του».

Επ’ αφορμής της δημοσιοποίησης των εγγράφων, ο Στίβεν Τσανγκ, εκπρόσωπος του Τραμπ, δήλωσε στο Newsweek: «Αυτές οι αβάσιμες κατηγορίες έχουν αποσυρθεί πλήρως, διότι είναι απλώς ψευδείς και δεν έχουν καμία βάση».

Πάντως, η Ράνσομ είχε αργότερα ανακαλέσει όλους τους ισχυρισμούς της για τον Επστάιν και άλλους.

«Μίλησα με την οικογένειά μου εκτενώς σήμερα το πρωί και θα ήθελα να ανακαλέσω όλα όσα σας είπα και να απομακρυνθώ από αυτό», ανέφερε η Ράνσομ σε ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνονται στο έγγραφο.

Έως τώρα, ο Τραμπ δεν έχει κατηγορηθεί για κανένα έγκλημα σχετικά με την υπόθεση του Επστάιν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις