Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Γιαννόπουλος για Οικονομόπουλο: Κρίμα που κάνει τέτοιες δηλώσεις

Γιώργος Γιαννόπουλος για Οικονομόπουλο: ...

“Αν ένα παιδί περνάει καλύτερα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, με γεια του με χαρά του και μακάρι να γίνει” είπε ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια και τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου, που σήκωσαν κύμα αντιδράσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του στον Γιώργο Λιάγκα είχε αναφέρει πως διαφωνεί με το νέο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, γιατί ένα παιδί χρειάζεται μαμά και μπαμπά και έτσι έχει ορίσει η φύση.

«Δεν είμαι ούτε νομικός, ούτε ειδικός για να πω αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να αποκτήσει παιδί. Αν ένα παιδί περνάει καλύτερα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, με γεια του με χαρά του και μακάρι να γίνει», ανέφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια, σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου. «Αν είναι τόσο γνώστης των πράγματων, κρίμα που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Εδώ πρέπει να τοποθετηθούν διάφορες κατηγορίες επιστημόνων. Εμένα με ενδιαφέρει να περνάει καλά το παιδί. Αν περνάει καλά το παιδί και στα ομόφυλα ζευγάρια, μαγκιά του και να γίνει».

 Ακόμα, μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι: «Έχει ενδιαφέρον ως άνθρωπος, με έχει εντυπωσιάσει η καψούρα που έχει με τον σύντροφό του. Πρέπει να είναι πολύ αγαπημένοι αυτοί οι άνθρωποι και όπου βλέπω αγαπημένους ανθρώπους σηκώνω τα χέρια. Αυτή η αγάπη που έχουν φαίνεται στα μάτια τους. Πολιτικά δε με απασχολεί γιατί δεν πιστεύω σε αυτόν τον χώρο και δεν πιστεύω ότι έχει και πολιτικό λόγο».

  «Θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωθεί. Υπάρχουν νόμοι. Δηλαδή τους νόμους όποτε γουστάρουμε τους δεχόμαστε, όποτε δεν γουστάρουμε δεν τους δεχόμαστε; Δεν πρέπει να δουλέψει αυτός ο άνθρωπος αν ο νόμος τον θεωρήσει αθώο; Το ίδιο ισχύει και για τον Λιγνάδη και για όλους», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight