Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κωνσταντίνος Καζάκος: "Κρίμα στη μούρη σου"-Απαντά σε όσους συγκρίνουν την κόρη του με την Τζένη Καρέζη

Κωνσταντίνος Καζάκος: "Κρίμα στη μο...

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε για το βαρύ όνομα που κουβαλά. Όσα είπε για την απώλεια των γονιών του.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη  στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 “I Love ΣουΚού”, μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την καλλιτεχνική του οικογένεια, ενώ μίλησε και για τη σύγκριση που βιώνει η κόρη του με την Τζένη Καρέζη.

“Για αυτό το όνομα που κουβαλάω εγώ και τα παιδιά, ο κόσμος περιμένει κάτι. Δεν μας συγχωρούν λάθη”, τόνισε αρχικά ο ίδιος.

“Ξέρω πόσο αγαπητή ήταν και είναι η μάνα μου. Άλλος άνθρωπος… Άλλο η κόρη μου, άλλο ο γιος μου… ‘Αχ τι κρίμα που δεν έχεις τα μάτια της γιαγιάς σου’ λένε στην κόρη μου. Κρίμα στη μούρη σου… Καταλαβαίνω ότι το λένε από αγάπη, αλλά δεν είναι σωστό”, δήλωσε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

“Η πιο πρόσφατη πίκρα είναι δεδομένη… Μας άφησε ο μπαμπάς.. Στον πατέρα μου πρόλαβα να πω όσα ήθελα, με τη μητέρα μου δεν πρόλαβα γιατί την έχασα στα 23 μου… Πόσα να προλάβουμε να πούμε; Θα ήθελα να την έχω καθώς μεγαλώνω… Τους κουβαλάς τους ανθρώπους που έχεις χάσει όμως“, είπε ο ίδιος για την απώλεια των γονιών του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight