Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι Μπεφάνες "καθάρισαν" στην Περιφέρεια και στο Δημαρχείο

Πάτρα: Οι Μπεφάνες "καθάρισαν"...

Το απόγευμα στις 7 οι Μπεφάνες θα περιδιαβούν & τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, μοιράζοντας ευχές και γλυκίσματα στους συμπολίτες για να ξορκίσουν το όποιο κακό

Το δικό τους παρών έδωσαν οι «ΣΦήγΚΕΣ», η εκλεκτή καρναβαλική ομάδα «που ήδη μετρά 3 χρόνια παρουσίας, πραγματοποιώντας «επίσκεψη» σε Δήμαρχο και Περιφερειάρχη, τηρώντας το έθιμο της "Befana".

Οι ΣΦήγΚΕΣ λοιπόν με το που μπήκε ο νέος χρόνος κεντρίζουν...

Mε χαμόγελα και θερμές ευχές ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκαν στα γραφεία τους τις ΜΠΕΦΑΝΕΣ και παρέλαβαν τα γλυκίσματα που τους πρόσφεραν για καλή και δημιουργική χρονιά.

Το απόγευμα στις 7 οι Μπεφάνες θα περιδιαβούν & τους κεντρικούς δρόμους, μοιράζοντας ευχές και γλυκίσματα στους συμπολίτες και θα ξορκίσουν όποιο κακό.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Να θυμίσουμε πως πέρυσι στη διάρκεια του καρναβαλιού οι ΣΦήγΚΕΣ είχαν παρουσιάσει με επιτυχία το καρναβαλικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με τίτλο «Οι ΣΦήγΚΕΣ στις σκάλες», στις σκάλες Γεροκωστοπούλου και για άλλη μια φορά... "κέντρισαν" το ενδιαφέρον του κόσμου με τον ανεπανάληπτο καρναβαλικό τους τρόπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις